Halk Toplantısı Vali Yıldırım’ın Başkanlığında Yapıldı.

Vatandaşlarımızın istek, öneri ve şikâyetlerini alıp, değerlendirmek için vatandaşlarımızın doğrudan temas kurmak suretiyle toplumun tüm kesimlerine daha geniş bir şekilde ulaşılmasını sağlamak amacıyla düzenlenen halk günü toplantısı Valimiz Aziz Yıldırım’ın başkanlığında yapıldı.
Valiliğimiz Toplantı Salonunda gerçekleştirilen ve halkımızın yakından takip ettiği Halk Günü toplantısında Vali Yardımcısı Erhan Günay ile İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Kocabıçakoğlu hazır bulundu.
Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Akagündüz ile mahalle muhtarlarının da katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan Valimiz Aziz Yıldırım; “2017 yılı Şubat ayı Halk Günü toplantısında halkımızla bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu toplantılar sayesinde halkımızla daha sık bir araya geliyor ve böylece halkımızın istek, talep ve önerilerini birinci ağızdan dinleme imkânı buluyoruz. Bizlere aktarılan tüm konulara imkânlar çerçevesinde en uygun çözümleri bulacağımızı ifade etmek istiyorum.” dedi.
Toplantıya katılan vatandaşlara tek tek söz veren Valimiz Aziz Yıldırım, vatandaşlar için bu tür toplantıların düzenlenmesi yönünde olumlu geri dönüşler aldığını, vatandaşlarımızın kendileri ile yakından ilgilenilmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade etti.
İlimiz merkezinden olduğu gibi ilçelerden de vatandaşlarımızın katıldığı toplantıda sorunlarını ve taleplerini anlatan vatandaşlar, içme suyu, ulaşım, eğitim, toplu taşıma,  sağlık, imar, park sorunu gibi konuların yanı sıra iş ve yardım taleplerini ilettiler.
Toplantının sonunda vatandaşlarımızın sorunları ile taleplerinin titizlikle not alındığını belirten Valimiz Aziz Yıldırım, vatandaşlarımızdan gelen tüm taleplerin yakından takipçisi olacağını ifade etti.
 
Editör: Haber Merkezi