Güreş Temsilcileri Afyon’da Buluştu
Bütün mesaisini Türk güreşi adına harcayan kulüp temsilcileri, liglerin kura çekimi ve istişare toplantısı için Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya ile Afyon’da bir araya geldi.
Türk güreşini bir adım daha ileriye taşımak amacıyla önemli işlerin altına imza atan güreş kulüplerinin başkanları ve temsilcileri, Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Afyon’da organize edilen istişare toplantısında buluştu.
“GÜCÜMÜZE GÜÇ KATIYORSUNUZ”
Göreve geldikleri günden itibaren büyük bir özveri ile çalıştıklarını söyleyen Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, birlikten kuvvet doğacağını belirterek, “Afyon’da Serbest ve Grekoromen Güreş Süper 1. Lig ve 2. Lig kura çekimi için toplandık. Çekilen kuralar sonucunda eşleşen takımlar arasında yapılacak müsabakaların Fair-play çerçevesinde geçmesini temenni ediyorum. Türkiye’de faal bir şekilde yoluna devam eden güreş kulüplerimiz ve temsilcilerimiz, verdikleri destek ile gücümüze güç katıyor” dedi.
Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığı’nın 2014 yılı içerisinde uluslararası arenada elde ettiği başarılar ve yurt içerisinde gerçekleştirdiği faaliyetlere ilişkin hazırlanan video gösterisinin izlenmesinin ardından lig kuraları çekildi ve istişare toplantısı sona erdi.
 
 
 
Editör: Haber Merkezi