Gün FM’den Cumhuriyet Bayramı yayını
Gün FM’de Cumhuriyetimizin 91.yıldönümü dolayısıyla özel bir yayın gerçekleştirildi. Yayına pek çok isim canlı telefon bağlantısıyla katılarak Cumhuriyet Bayramını kutladı.
Gün FM Genel Yayın Yönetmeni Faruk Bangir’in sunduğu yayının ilk bölümüne CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş ve Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar telefonla bağlanarak tüm ulusumuzun Cumhuriyet Bayramını kutladılar.
Programın ikinci bölümüne ise Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Ak Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve CHP Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan telefonla katıldılar. Verilen mesajlarda Cumhuriyetimizin 91.yılı kutlanırken, Karaman’da meydana gelen maden kazası dolayısıyla üzüntüler dile getirildi. Ulu Önderimiz Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizde rahmet ve saygıyla anıldı.
Ayrıca Araştırmacı Yazar Ahmet Tunca’da canlı yayına konuk olup, Cumhuriyetimizin ilanı ve öncesinde yaşanan gelişmeleri aktardı.
Yayın sonrası Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar Cumhuriyetimizin 91.yılını kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirirken, telefonla yayına bağlanan tüm isimlere teşekkürlerini iletti.
Cumhuriyet Bayramı özel yayının ardından Gün FM ekibi ilimizde düzenlenen Cumhuriyet yürüyüşüne katıldı
 
Editör: Haber Merkezi