Gün FM’de 23 Nisan coşkusu

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Gün FM’de özel bir yayın gerçekleştirildi. Gün FM Genel Yayın Yönetmeni Faruk Bangir’in sunduğu yayına çeşitli okullardan çocuklar katılarak şiirler okuyup, şarkılar söylediler.

Öğrenciler şiirler okudu, şarkılar söyledi

Yayının ilk bölümüne Osmanbey Koleji 2.sınıf öğrencisi Aylin Turamanlar ile TED Afyon Koleji 4.sınıf öğrencileri Mehmet Ali Özdemir ve Bartu Enis Yavaş katılarak 23 Nisan’la ilgili hazırladıkları şiirleri okudular. Yayının ikinci bölümünde ise Kocatepe İlköğretim Okulu 1.sınıf öğrencilerinden 15 öğrenci Süheyla Altuncu Yılmaz’ın öncülüğünde hazırladıkları şiirleri okuyup, şarkıları söylediler. Ayrıca Kocatepe İlköğretim Okulu 4.sınıf öğrencileri de yayına katılarak 23 Nisan coşkusuna ortak oldular.

Tüm öğrenciler 23 Nisan’ı dünya çocuklarına armağan eden Ulu Önder Atatürk’e teşekkür ederek, çok mutlu olduklarını söylediler.

Program sonrası tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar gün dolayısıyla yayına konuk olan çocuklara Türk bayrağı armağan etti.

Yayın esnasında öğrenci velileri de radyoda hazır bulundu.

Gün FM’in stüdyosu da 23 Nisan dolayısıyla Türk bayrakları ve balonlarla süslenerek rengarenk bir hale büründü.

 

 

 

Editör: Haber Merkezi