Gül Anneler Derneği ve Sağlık-Sen Sendikasından Vali Güner'e Ziyaret
Sivil toplum kuruluşlarının yanında olmak, destekte bulunmak ve onlarla birlikte hemhal olmak adına Valimiz Hakan Yusuf Güner, Gül Anneler Derneği ve Sağlık-Sen Sendikası yetkililerini makamında kabul etti.
 
Ziyaretlerde Gül Anneler Derneği Başkanı Halise Saygı ve yönetim kurulu üyeleri ile Sağlık-Sen Sendikası Afyonkarahisar Şube Başkanı Abdülkadir Hız ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundular.
 
İlimizde yaklaşık 11 yıldır faaliyet gösteren Gül Anneler Derneği, Dernek Başkanı Halise Saygı öncülüğünde gerçekleşen ziyarette, Valimiz Hakan Yusuf Güner, yönetim kurulunda bulunan bayanlarla tanıştı.
 
Karşılıklı bilgi alış verişinde bulunulan ziyarette 2009 yılında dernek çatısı altında toplandıklarını belirten Saygı; “Bugün 35 üyeye sahip olan derneğimiz ihtiyaç sahibi kişileri belirleyip, gıda yardımlarından okul burslarına kadar geniş bir kapsamda yardım çalışmaları yapmaktadır.”dedi.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Valimiz Hakan Yusuf Güner, Gül Anneler Derneği’nin yüklenmiş olduğu sosyal sorumluluğun her türlü takdire şayan olduğunu belirterek, Afyonkarahisar’da Gül Anneler Derneği gibi dernekler oldukça ihtiyaç sahibi kişilerin emin ellerde olduğunu, bu anlamda Valilik olarak Gül Anneler Derneği’nin yanında olacaklarını belirtti.
 
Valimiz Hakan Yusuf Güner’in ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerini sunan Saygı, Valimize başarılı çalışmalarının devamını diledi.
 
Daha sonra Sağlık-Sen Sendikası Afyonkarahisar Şube Başkanı Abdülkadir Hız ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul eden Valimiz Hakan Yusuf Güner, yaklaşık bir ay önce yapılan genel kurul sonucu yeniden Sağlık-Sen Sendikası Afyonkarahisar Şube Başkanlığına seçilen Abdülkadir Hız’a hayırlı ve uğurlu olsun temennilerinde bulundu.
 
Ziyarette konuşan Sağlık-Sen Sendikası Afyonkarahisar Şube Başkanı Abdülkadir Hız, sıcak karşılamalarından dolayı Vali Güner’e teşekkür ederken, genel kurulların sendikanın belirli bir süre içinde yol haritasının belirlendiği, il yönetim organları ve delegelerin iradesinin tecelli ettiği en önemli günler olduğunu belirterek, Sağlık-Sen Afyonkarahisar Şubesi olarak kuruluşundan bu yana iki genel kurulu geride bıraktıklarını, son yapılan genel kurul toplantısında hür ve bağımsız iradeleri ile kendisini seçtiklerinden dolayı delegelere teşekkür etti.
Editör: Haber Merkezi