30 Ağustos Zafer Bayramı
30 Ağustos, bağımsızlık ve özgürlük mücadelesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşlarının, halkımızla birlikte mücadele ederek kazandığı ve Büyük Zafer'le taçlandığı gündür.
30 Ağustos, çağdaş, özgür, laik, demokratik hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti ile Atatürk ilke ve devrimlerinin başlangıcının simgesidir.
30 Ağustos, ulusumuzun esir kalmasını isteyen emperyalist güçlere ve içerideki işbirlikçilerine karşı, toplumun tüm kesimlerinin dil, din, ırk, mezhep ve renk farkı gözetmeksizin bir araya geldiği; yan yana, omuz omuza mücadele vererek kazanılmış dünyanın en haklı, en meşru savaşıdır ve zafer destanının yazıldığı gündür.
Bizim birlik ve beraberliğimizi geçmişte olduğu gibi bugün de bozmak isteyen bazı güçler olacaktır. Bu güçlere karşı 92 yıl önce nasıl mücadele edildiyse bugünde aynı mücadeleyi vermenin azmi ve kararlılığı içindeyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, başta Büyük Zafer'in Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla, gazilerimizi de minnetle anıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.    
 
                                                                                 Yalçın GÖRGÖZ
                                                                                  CHP İl Başkanı
 
 
 
                                                                       
 
Editör: Haber Merkezi