GÖRGÖZ BASINA ÇATTI
Görgöz:”Genel Başkanımızın ziyaretini, her defasında olumsuz değerlendirme alışkanlığı olan "havuz medyasını"da görevlerini aksatmadan yerine getirdikleri için kutluyorum.”dedi.
CHP Afyon il Başkanı Yalçın Görgöz açıklamasında:
“Bildiğiniz üzere Genel Başkan'ımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Veli Ağbaba ve Manisa milletvekilimiz Sayın Özgür Özel ile birlikte 23 Temmuz 2014 Çarşamba günü ilimize ziyarette bulundular.
Genel Başkanımızı, saat 13:00 de Afyon Askeri Havaalanı'nda karşıladık. Karşılamayı, Demokrat Parti İl Başkanı, Demokratik Sol Parti İl Başkanı, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Yardımcısı ve İl Genel Meclisi üyesi, Büyük Birlik Partisi Merkez İlçe Başkanı ve başkan yardımcısı, CHP İl Kadın Kolları Başkanı ve partililerimizle birlikte yaptık.
Genel Başkanımız halkın içinde olmayı, halka dokunmayı ve insanları dinlemeyi seviyor. Önce Park Hastanesinin önündeki semt pazarına gittik. Pazarda halkımızın çok yoğun ilgisi bizleri son derece mutlu etti. Hem pazar esnafı hem de halkımız o kadar yoğun ilgi, alaka ve taleplerde bulundular ki, her birisi de gerçekten bir diğerinden önemli. Hele başörtülü kadınlarımızın ilgisi daha fazla dikkat çekiciydi. Özellikle kadınlar pazarın pahalılığından yakındılar. Yine annelerin cezaevlerindeki oğullarına bir an önce kavuşma isteği, af beklentileri dikkat çekiciydi. Taşeron işçiler isyanlarını dile getirdiler. Öğrenciler burs, yurt sıkıntılarını ve eğitimde karşılaştıkları zorlukları dile getirdiler. Emekliler bizi kurtarın geçinemiyoruz diye adeta haykırıyorlardı. Sayın Kılıçdaroğlu'nun cevabı ise çok netti; "öyle tek başına kurtulmak yok, hep birlikte kurtulacağız". Minübüsçü esnafı yanıktı, dertlerini anlattı. Üretici "malım para etmiyor" diye dertlendi. Emekli öğretmenler "bir an önce bu iktidardan kurtarın bu ülkeyi" diye adeta yalvarıyorlardı. Sayın Kılıçdaroğlu kimin ne talebi varsa, sabırla dinledi. Sorun veya taleplere göre notlar aldırdı ve geri bildirim için iletişim bilgilerini aldırdı. Pazar ziyareti çok verimli oldu.
Sonra parti kısa bir şehir turunun ardından parti il başkanlığı binasına gelindi. Genel Başkanımız gazeteci arkadaşlarımızın sorularına cevaplar verdi. Daha sonra da Isparta ve Burdur'daki programlarına yetişmek için parti binasından ayrıldılar. Sayın Genel Başkanımızı saat 15:00 de havaalanından Isparta'ya hareket ettiler.
Bu program toplam 2 saatlik bir programdı. Bir gün önce 22 Temmuz'da saat 15:00 de gerçekleşeceği kesinleşti. Dolayısıyla sorunsuz ve yararlı gerçekleşmiş olması örgütlerimiz ve partimiz açısından önemlidir.
Sayın Genel Başkan'ımız ve heyetinin ilimizi ziyaretleri, bizleri onore etmiştir. Afyon'u her zaman önemsediğinizi bir kez daha göstermiştir. Bu ziyaretlerinden dolayı Sayın Genel Başkanımız ve heyetine il örgütümüz adına çok çok teşekkür ediyorum.
Bizimle birlikte karşılamaya gelen, pazar ziyaretlerimize katılan MHP, DSP, BBP, DP il başkanlarımıza ve temsilcilerine il örgütümüz adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Genel Başkanımızın ziyaretini, her defasında olumsuz değerlendirme alışkanlığı olan "havuz medyasını"da görevlerini aksatmadan yerine getirdikleri için kutluyorum.”dedi.
Editör: Haber Merkezi