“GÖNÜLLER BİR SOFRAMIZ BİR”
 
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından ‘Gönüller Bir Soframız Bir’ iftar programı düzenlendi. İftar programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
 
Birlik ve beraberliği son günlerde daha çok ihtiyaç duyulduğunu belirten İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, iftar programına katılan vatandaşlara teşekkür etti. İftar programı Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. İftar öncesi açıklamalar da bulunan Yurdunuseven, yaşanan terör olaylarına değinerek, “İstanbul Atatürk havalimanında gerçekleşen terör eyleminde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı olanlara acil şifalar diliyorum. Bu tarz terör eylemlerinin amacı, ülkede bir kaos ortamı oluşturmak, halk üzerinde bir korku oluşturmaktır. Elhamdülillah halkımız bu korkuya kapılmadı” diye konuştu.  
 
VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ
İftar programına katılan tüm vatandaşlara teşekkür eden Yurdunuseven, Ramazan ayı içerisinde en güzel iftarlardan birisini yaptıklarını ifade etti. AK Parti Genel Merkezi tarafından ‘Gönüller Bir Soframız Bir’ sloganıyla vatandaşlarla iftar sofrasında da bir araya geldiklerini vurgulayan İl Başkanı Yurdunuseven, “Her yıl Ramazan ayında olduğu gibi bu yılda vatandaşlarımızla bir iftarda bir araya gelelim istedik. Yağmura rağmen vatandaşlarımız katılımı yoğun oldu. Vatandaşlarımızla bir arada olmak bizleri mutlu ediyor. İftar programımıza katılan tüm vatandaşlarımıza ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyoruz. Tüm vatandaşlarımızın Kadir Gecesini ve Ramazan bayramını kutluyorum” dedi. Yapılan konuşmaların ardından iftar programı yapılan dua ile sona erdi. 
 
Editör: Haber Merkezi