Gönül Gözleri’nde turizm işlendi

Gün FM’de görme engellilere yönelik yayınlanan Gönül Gözleri isimli programda bu hafta içinde bulunduğumuz Turizm Haftası dolayısıyla turizm konusu işlendi.

Kamil Miras Anadolu Lisesi-Gün FM işbirliğinde hazırlanan Gönül Gözleri isimli programda 9.sınıf öğrencileri turizmle ilgili hazırladıkları metinleri görme engelliler için seslendirdiler.

“Görme engellilere radyo programı ile edebiyat eserlerinin ulaştırılması hedefleniyor”

Kamil Miras Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Mustafa Bağana ile Rehberlik Öğretmeni Murat Karaduman’ın koordinatörlüğünde yürütülen projede görme engellilere radyo programı ile edebiyat eserlerinin ulaştırılması hedefleniyor.

Geçtiğimiz gün yayınlanan programa Cansu Belen, Elif Gülser, Alpaslan Uslu ve Batuhan Korkmaz isimli öğrenciler katılarak görme engelliler için turizmle ilgili metinler seslendirdiler.

“Program Gün FM’de her Çarşamba 17:00-18:00 saatleri arasında”

Program sonrası bir değerlendirmede bulunan Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar görme engelliler için hazırlanan bu programın çok anlamlı olduğunu kaydederek, programa emeği geçen Kamil Miras Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti.

Gönül Gözleri isimli program Gün FM’de her Çarşamba 17:00-18:00 saatleri arasında yayınlanıyor.

Editör: Haber Merkezi