GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİ SÜREKLİ HALE GETİRİLECEK
 
          Afyonkarahisar Belediyesi ile KOSGEB İl Müdürlüğü işbirliğinde, ilki Mart ayında açılan uygulamalı girişimcilik eğitim programları artık sürekli hale getirilerek daha çok girişimciye iş kurma imkanı sağlanacak.          
          Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile KOSGEB İl Müdürü Mustafa Çanakçı arasında imzalanan yeni protokolle, iş kurmak isteyenlere hibe ve faizsiz kredi imkanı sağlayan 'uygulamalı girişimcilik eğitim programı' üç yıl boyunca yeni bir protokole ihtiyaç duyulmaksızın açılabilecek.
 
          Daha çok girişimciye iş kurma imkanı sunulmasını amaçlayan bu yeni protokolle, zaman kaybına yol açan bürokratik işlemler azaltılarak, eğitim sayısının arttırılması sağlanacak. Eğitimler, daha önce olduğu gibi yine Afyonkarahisar Belediyesi ile KOSGEB İl Müdürlüğü işbirliğinde yapılacak.              
 
          Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık'ın da katıldığı törenle imzalanan protokolün, ilimiz ve ülkemiz ekonomisi için hayırlı olmasını temenni eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile KOSGEB İl Müdürü Mustafa Çanakçı, iş kurmak isteyen girişimcileri bu eğitimlere katılmaya davet etti.
 
Editör: Haber Merkezi