GENÇLİK MERKEZİ İFTAR YEMEĞİ

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Karahisar Gençlik Merkezi tarafından dün gerçekleşen iftar programına yoğun katılım oldu.
 
Karahisar Gençlik Merkezi tarafından verilen İftar yemeğine Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü Dr.Yunus Tortop, İscehisar Kaymakamı Ali Altınkaynak,AKÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Süleyman Gücek, Memur-Sen İl Temsilcisi Sağlık- Sen Şube Başkanı Abdülkadir Hız, Afyonkarahisar Valiliği Hukuk İşleri Müdürü Mehmet Özşahin,Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Yönetici Başhekimi Erkan Arslan, AFİHAD Başkanı İsmail Ögeday, AFİHAD  Ar- Ge Başkanı Ahmet Uçmak birçok il şube müdürü ve yaklaşık olarak 400’ün üzerinde davetli katıldı.
 
 
Başarılı Gençlik Merkezi Müdürü Gökhan Gürbüz şu ifadelere yer verdi,
 
“Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Karahisar Gençlik Merkezi ve Uydukent Bilgi Evi olarak organize ettiğimiz iftar yemeğine göstermiş olduğunuz teveccühten dolayı tüm katılımcılara teşekkürlerimi sunarım.
 
Yoğun tempodan dolayı unuttuğumuz yada geç haber verdiğimiz kişilerden,beklenti üzerinde bir katılım olduğundan ekstra ilgilenemediğimiz misafirlerimizden kurumum ve şahsım adına özür dilerim..Herşeye rağmen davetimize icabet eden 400 katılımcıya,İscehisar Kaymakamı Sn. Ali Altınkaynak'a,her fırsatta yanımızda olduğunu hissettiğimiz İl Müdürümüz Sn. Dr.Yunus Tortop'a,değerli il müdürleri ve akademisyenlere,Memur-Sen İl Başkan'ına,İl Şube Müdürleri ve ilçe spor müdürü arkadaşlarıma,değerli okul müdürleri ve öğretmen arkadaşlarıma,basımınızın güzide üyelerine,Semazen ekibimize,neyzen gencimize,Kuran-ı Kerim tilaveti için Niyazi Sak ve müezzin arkadaşımıza,gizli sponsorumuza,gençlik merkezimiz çalışanlarına,eğitmenlerimize ve yoğun ilgi gösteren İl Spor Müdürlüğü personelimize teşekkürlerimi sunarım..Kusurumuz olduysa affola.” Dedi.
 
Editör: Haber Merkezi