GENÇLİK ECDADIN İZİNDE...

Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, iki gün süren İstanbul gezisinde döndü. Gençlik Meclisi Başkanı Talha Erdoğan'ın öncülüğünde gerçekleşen program,  kişisel gelişim, karakter eğitimi seminerleri ile milli ve manevi değerlerimiz adlı seminerlerle başladı.

            Cumartesi günü gerçekleşen seminerlerin ardından program Üsküdar'da Boğaz turu, Mihrimah Sultan Camii,Valide Sultan Cami ve Büyük Çamlıca Tepesi, Kız Kulesi gezileri ile devam etti.

Pazar günü ise Eyüp Sultan Hz kabri ve üstad Necip Fazıl Kısakürek'in kabri ziyaret edildi. Ardından Sultan Ahmet Camii,Ayasofya,Topkapı Sarayı,Gülhane Parkı,Yere Batan Sarnıcı gezileri gerçekleştirildi.Tarihçi-Yazar Kadir Mısıroğlu ve Araştırmacı-Yazar Nurettin Yıldız'ın konferanslarına iştirak edildi.

 

Program sonunda bir açıklamada bulunan Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Talha Erdoğan, oldukça verimli geçen gezide milli ve manevi değerlerin ziyaret edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Gezinin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Talha Erdoğan, "başta Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban olmak üzere Kent Konseyi Başkanımız M. Emin Birliktir ve Kültür ve Sosyal İşleri Müdürümüz Emel Sarlık'a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz" diye konuştu.  Gençlik Meclisi Başkanı Talha Erdoğan, www.facebook.com/genclikmeclisi03 adresinden yaptıkları faaliyetlerin takip edilebileceğini sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi