GELİN HEP BİRLİKTE PAYLAŞALIM YÜZLERE TEBESSÜM OLALIM
 
       'Gelin Hep Birlikte Paylaşalım Yüzlere Tebessüm Olalım' projesi yüzlere tebessüm olmaya devam ediyor. Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Karahisar Gençlik Merkezi’nin öncülüğünde gerçekleşen proje Karahisar Gençlik Merkezinde bir çok gönüle  dokunmayı başardı.
 
         Projenin hakkında açıklamalarda bulunan Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Talha Erdoğan soğuk kış günlerinde Karahisar Genclik Merkezi İyilik Ağacı Projesi kapsamında başlatmış olduğumuz ve bir çok kişinin sevinmesine, ihtiyacının giderilmesine vesile olan Gelin Hep birlikte Paylaşım Yüzlere Tebessüm Olalım' projesi son hızıyla devam etmektedir. Amacımız proje kapsamında toplanan elbiselerin, ayakkabıların oyuncakların ihtiyaç sahipleri ailelere ve gençlere hediye edilerek yüzlerinde tebessüm olabilmek onları bir nebzede olsun mutlu edebilmektir.
 
         Tüm Afyonkarahisar halkının Karahisar Gençlik Merkezinde bulunan iyilik ağacı odasını ziyaret etmesini ve gelirken ellerinde bulunan ayakkabı, elbise, oyuncak gibi eşyalarını getirerek projeye destek olmalarını bekliyoruz.  Vakit Ensar olma vaktidir. Vakit birlik beraberlik ve kardeşlik vaktidir. Projeye desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban'a, Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Emel Sarlık’a ve projenin mimarlarından olan  Karahisar Gençlik Merkezi Müdürümüz  Gökhan Gürbüz’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
Editör: Haber Merkezi