Gazeteci-Şair Ali Galip Leblebicioğlu'nun Şiir Kitabı Yayımlandı.

        Türkeli Gazetesinin köşe yazarlarından Gazeteci-Şair Ali Galip Leblebicioğlu'nun Kuran'dan Esinler isimli şiir kitabı yayımlandı. Ali Galip Leblebicioğlu, yazdığı şiir kitabını takdim etmek üzere Valimiz Hakan Yusuf Güner'e bir ziyaret gerçekleştirdi.

        Kitabında Kuran-ı Kerim'deki surelere şiir yazan Ali Galip Leblebicioğlu, kitap hakkında Valimiz Hakan Yusuf Güner'e bilgiler verdi. Kitabın önsözünü yazan Valimiz Hakan Yusuf Güner'e şükranlarını sunan Köşe Yazarı Leblebicioğlu, nazik kabullerinden ve ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

        Gazeteci-şair Ali Galip Leblebicioğlu'na ziyaretlerinden ve böylesine anlamlı bir şiir kitabını ilimiz ve ülkemiz yayın hayatına kazandırmalarından dolayı teşekkür eden Valimiz Hakan Yusuf Güner, Kuran-ı Kerim surelerinin anlamının şiirsel olarak okurlarına yansıtılmasının çok yerinde ve önemli bir hizmet olduğunu, bu anlamda bu değerli davranışın gençlerimize örnek olmasını temenni ederken, bu ve bunun gibi eserlerin artması dileğiyle Sayın Ali Galip Leblebicioğlu'na başarılarının devamını diledi.

Editör: Haber Merkezi