Filistin Devleti Büyükelçiliği Müsteşarı "Minnettarız"
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı ziyaret eden Filistin Devleti Büyükelçiliği Müsteşarı M. Nabeel Alsarraj ve Ekonomi Müsteşarı Azmi Abu-Ghazaleh, yardım ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.
 İsrail'in hain saldırıları sonucu yaralanan 33 Filistin vatandaşı, geçtiğimiz günlerde tedavi edilmek üzere ilimize getirilmişti. Havaalanında yapılan tetkikler sonucu bazı yaralılar Ankara'ya sevk edilirken diğer yaralıların tedavisine ilimizde başlanmıştı. Afyonkarahisar halkının da bağrına bastığı yaralılarla yakından ilgilenen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Vali Hakan Yusuf Güner ile birlikte yaralıları ziyaret ederek ve acil şifa dilemişti
"Türkiye Her Zaman Filistin'in Yanında"       
Tedavileri devam eden yaralıları ziyaret etmek üzere ilimize gelen Filistin Devleti Büyükelçiliği Müsteşarı M. Nabeel Alsarraj, ziyaret öncesi Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile bir araya geldi. Ziyarete, Vali Yardımcısı İl Muhiddin Varol, İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu da katıldı.
Yardım ve desteklerinden dolayı Başkan Çoban'a teşekkür eden Filistin Devleti Büyükelçiliği Müsteşarı M. Nabeel Alsarraj, ziyaret anısına bir şilt takdim etti. Türkiye'nin her zaman Filistin'in yanında yer aldığını belirten Büyükelçilik Müsteşarı M. Nabeel Alsarraj, Türkiye'ye ve Filistinli yaralıların tedavisi noktasında uzattıkları yardım eli nedeniyle Afyonkarahisar'a minnettar olduklarını söyledi. 
Editör: Haber Merkezi