Filistin Devlet Büyükelçiliği Baş Müsteşarı Vali Güner'i Ziyaret Etti
İsrail’in Gazze saldırısı sonrasında yaralanan birçok Filistinli kardeşimiz birçok olumsuzluk içerisinde tedavi olma ümidiyle beklerken Türkiye yardım elini uzattı. Bu kapsamda ilimize gelen Filistinli kardeşlerimizden 33 yaralıdan 29’nun tedavilerine İlimiz Devlet Hastanesinde başlanılmıştı.
Yaklaşık bir haftadır ilimizde en iyi şekilde ağırlanan ve titiz bir tedavi süreci geçiren Filistinli kardeşlerimizi ziyaret etmek üzere ilimize Filistin Baş Müsteşarı M. Nabeel Alsarraj ve Ekonomi Müsteşarı Azmi Abu-Ghazaleh geldiler.
İlimizde tedavi gören Filistinli kardeşlerimizi ziyaret eden Filistin Baş Müsteşarı M. Nabeel Alsarraj ve Ekonomi Müsteşarı Azmi Abu-Ghazaleh ile beraberindeki Vali Yardımcısı Ali Muhiddin Varol, İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu Valimiz Hakan Yusuf Güner'i makamında ziyaret ettiler.
Karşılıklı bilgi alış verişinde bulunulan ziyaret sırasında ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Valimiz Hakan Yusuf Güner, Filistinli kardeşlerimizin ülkece üzüntüye sokan İsrail saldırısının bir daha gerçekleşmemesini ümit ettiğini belirtirken, saldırıda hayatını kaybeden şehit Filistinli kardeşlerimizi rahmetle andığını geride kalanlara Allah'tan sabır dilediğini ve yaralılara da acil şifalar temenni ettiğini belirtti.
Valimiz Hakan Yusuf Güner'in sıcak karşılamalarından duyduğu memnuniyet ifade eden Baş Müsteşar M. Nabeel Alsarraj ve Ekonomi Müsteşarı Azmi Abu-Ghazaleh, Afyonkarahisar'da tedavileri en iyi şekilde gerçekleştirilen Filistinli kardeşlerimiz adına ve ülkeleri adına bu güzel tablonun oluşmasında emeği geçen Valimiz Hakan Yusuf Güner ve hastane yetkilileri, sağlık çalışanları başta olmak üzere herkese teşekkür ettiler.
 
 
 
 
 
Editör: Haber Merkezi