FETÖ’CÜLERIN  TANKLARINI  PÜSKÜRTTÜK    

Türkiye  Büyük Millet Meclisi  Başkanlık Müşaviri ve 1 Kasım seçimlerinde AK Partiden milletvekili adayı  olan Cengiz Sağlam, hain FETÖ terör örgütünün darbe girişiminde yaşadıklarını anlattı.
Hem Meclis’te hem de Cumhurbaşkanlığı külliyesinde tanklara karşı  çıktıklarını, FETÖ’cuları püskürttüklerini söyleyen TBMM Başkanlık Müşaviri Cengiz Sağlam, o  gece bir çok kişinin yaralandığına şahit  olduklarını söyledi.
Hainlerin tankları milletin üzerine sürdüğünü ve bir çok vatandaşımızın şehit olduğunu söyleyen Sağlam,  asker elbisesi  giymiş hain paralelciler tarafından yaralanmış.
Milletimiz darbeye  ve cuntacılara karşı çıkarak demokrasiye  sahip çıkmıştır diyen Cengiz Sağlam, hainlerin meclise  3 adet bomba  attıklarını söyledi. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Çankaya  kapısında tankları püskürttüklerini  belirten   Sağlam, “Bunlar hain, bunlar millet düşmanı, bunlar hür parlamentoyu gasp etmek istiyorlar.Bu hainler, bu  FETÖ  terör örgütü mensupları hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklar. Şunu herkes biliyor ki, yüce  meclisimiz  Kurtuluş savaşında bile böyle  bir saldırıya uğramadı. Bu paralelci hainler halkın üzerine ateş açtı” dedi
Fevzi Şen-Zafer
 
Editör: Haber Merkezi