Federasyon Kupası'nda İkinci Gün Geride Kaldı
Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen 2014-15 sezonu Federasyon Kupası'nda ikinci gün, Afyonkarahisar'da Atatürk Spor Salonu ile Kocatepe Üniversitesi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.
Atatürk Spor Salonu'nda oynanan günün son maçında ekibimiz Belediyespor , normal süresi 78-78 eşitlikle geçilen mücadelede Final Spor'a 92-85'lik skorla mağlup oldu. İkinci çeyrekte de hücumları iyi organize eden Final Spor, 13.dakika sonunda skoru 17-31 yaptı. Gökhan Şenol'un üç sayılık basketi ve Enes ile Tapoutos'un da hücuma katkı vermesiyle kontrolü eline alan Afyon Belediye, 18.dakikada farkı 3 sayıya indirdi (33-36). İlk yarıyı Final Spor 35-41 önde tamamladı. Mücadelenin ikinci yarısında Fırat Aydemir ve Gökhan Şenol ikilisinin skorer oyunuyla ev sahibi ekip, 27.dakikada 50-49'luk skorla üstünlüğü eline aldı. Holmes ve Kinloch'un basketleriyle son dakikalarda etkili olan Final Spor, dördüncü periyota da 55-60 üstün girdi. Büyük bir çekişmeye sahne olan son 10 dakikalık bölümde Christos Tapoutos'un skorer oyunuyla Afyon Belediye bitime 47 saniye kala farkı 1 sayıya indirdi (76-77). Normal süre Raymond Sykes'ın basketiyle 78-78 eşitlikle tamamlandı. Uzatma bölümünde rakibine oranla daha iyi bir oyun ortaya koyan Final Spor, maçtan da 85-92 galibiyetle ayrıldı.
Karşılaşmayı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın yanı sıra İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş,   Kulüp Başkanı Abdullah Aydoğan, Kulüp Yöneticileri ve çok sayıda taraftar izledi.
Editör: Haber Merkezi