Fazıl Şenel; “Hemşehrilerimizin ve Teşkilatımızın talebi üzerine adayım.”

AK Parti'den Afyonkarahisar Milletvekili aday adaylığını açıklayan hemşerimiz Fazıl Şenel, AK Parti'nin en alt kademesinden en üst seviyesindeki yöneticisine kadar herkesin tek gayesinin ülkeye hizmet etmek olduğunu söyledi. Şenel, "Tabandan tavana AK Parti bir bütündür" dedi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) Yönetim Kurulu Üyeliği'nden istifa ederek, 1 Kasım'da gerçekleştirilecek olan erken genel seçimlerde AK Parti'den Afyonkarahisar Milletvekili aday adaylığını açıklayan hemşerimiz Fazıl Şenel, teşkilatların ve vatandaşların sıcak ilgisi nedeniyle tekrar aday adayı olduğunu söyledi.

AK PARTİ'DE KİMSENİN LİSTE ENDİŞESİ YOK

AK Parti'de dün olduğu gibi bugünde partiye en alttan en üst seviyeye kadar emeği geçen tüm gönül dostlarıyla birlikte hareket ederek tek gayelerinin hizmet olduğunun önemle altını çizen Şenel, "7 Haziran seçimleri öncesinde de AK Parti'den Milletvekili aday adayı olmuştum. Bu süreçte de ben de dahil hiçbir aday adayı arkadaşım listede yer alma yada yer almama gibi bir endişe taşımayarak teşkilatlarımızla birlikte bir tek oyun bile ne kadar önemli olduğu bilinci ile hareket ederek çalışmalarımızı sürdürdük" dedi.

OYLARIMIZI ARTTIRACAĞIZ

1 Kasım'da gerçekleştirilecek seçimlerde de bir oyun bile ne kadar önemli olduğu bilinci ile aday olsa da olmasa da çalışmalarına devam edeceğini kaydeden Şenel, "Seçim süreci boyunca AK Partimizin ilkeleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürerek vatandaşlarımızla hemhal olacağız. Uzun yıllar BOTAŞ, EPDK ve TÜBİTAK MAM üyeliği gibi bürokratik görevlerde önemli hizmetlerde bulundum. Hamdolsun ki, atandığımız görevlerimizde başarılı bir sicil bıraktık. Bizim bulunduğumuz stratejik görevlerden üst noktalara giden bürokrat sayısı azdır. Çok şükür ki biz geçmişimizde hiç bir olumsuzluk bırakmadan verilen görevleri layıkıyla yerine getirdik. Bilgi ve tecrübelerimi Ülkeme ve Afyonkarahisar'a hizmet ederek partimizin hedeflerinin gerçekleşmesinde kullanmak istiyorum.  1 Kasım seçimlerine birlik ve beraberlik içerisinde hazırlanarak Allah'ın izniyle ve vatandaşlarımızın desteği ile oylarımızı artırarak AK Parti'nin tek başına iktidar olması için çalışacağız. Bu seçimler daha önce geçirdiğimiz seçimlerden  daha önemli" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi