Fazıl Şenel: “Araştıracağız, geliştireceğiz, üreteceğiz”

Afyonkarahisar genelindeki seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Fazıl Şenel, tüm alanlarda AR-GE çalışmalarının büyük önem taşıdığını belirterek, bu yöndeki çabayı artırmayı hedeflediklerini bildirdi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Fazıl şenel dün sırasıyla Çobanlar Belediye Başkanı Salih Alaka, Gebeceler Belediye Başkanı Hüseyin Toğulluk, Susuz Belediye Başkanı Cengiz Yıldız, Beyyazı AK Parti Belde Başkanı Sait Yeşilbağ, Çıkrık AK Parti Belde Başkanı Sami Çetinaktı, Çayırbağ Belediye Başkanı  Yakup Çam, Fethibey AK Parti Belde Başkanı Recep Cönk, Erkmen AK Parti Belde Başkanı Muzaffer Türk, Yaylabağı Belediye Başkanı Niyazi Akgedik, Döğer Belediye Başkanı Ahmet Ulu ve Gazlıgöl Belediye Başkanı Selahattin Keskin’e ziyaretlerde bulundu.

Belediye başkanları beldelerdeki AK Parti temsilcilerinin kendilerine aktardığı sıkıntıları dinleyen AK Parti Milletvekili aday adayı Fazıl Şenel, Döğer’in yol sorununu, Yaylabağı’ndaki imar sıkıntılarını bildiklerini, her beldenin kendine has sorunları bulunduğunu belirtti. AK Parti iktidarlarının geçmişte olduğu gibi bundan sonra da bu sıkıntıların aşılmasını sağlayacağını belirten Şenel, “AK Parti Hükümetleri sorunları çözen hükümetlerdir. İnsanın olduğu yerde sorun olması doğaldır. Bizler bu sorunları aşmak için göreve talibiz, onun için buralardayız” dedi.

Tarım ve hayvancılık konusunda Devlet’in sağladığı desteklerin Anadolu’da yeni bir çığır açtığına dikkat çeken Fazıl Şenel, “AB ve Kalkınma Ajanslarının sağladığı katkılar çiftçimize, köylümüze yeni bir umut kapısı olmuştur. Bu destekler artarak devam etmektedir” dedi. Halkın bilinçli tarım ve hayvancılık yapması için AR-GE çalışmalarına önem vereceklerini belirten Fazıl Şenel, “Ar-Ge çalışmaları yoğunlaşır, artar, yayılırsa hem insanımıza, hem de ülkemize katkı sağlanır. Yeniliklerin peşinde olacağız.” dedi.

 

    
Editör: Haber Merkezi