FATİH VE EŞREFPAŞA'DA İFTAR PROGRAMI
 
                Afyonkarahisar Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği mahalle iftarları, Fatih Kapalı Pazaryerinde, Fatih ve Eşrefpaşa mahalle sakinlerinin katıldığı iftar programıyla devam etti.
 
                Afyonkarahisar Belediyesi’nin geçen yıl ilk kez düzenlediği büyük ilgi gören mahalle iftarlarının bu yılki programlarının üçüncüsü Fatih Kapalı Pazaryerinde gerçekleştirildi. Fatih ve Eşrefpaşa mahalle sakinlerinin katıldığı iftar programında, Ramazan ayının ruhuna uygun olarak birlik, beraberlik ve dayanışma örneğinin en güzel esintileri yaşandı. Kanal 3 televizyonundan canlı olarak yayınlanan iftar programına, Vali Aziz Yıldırım da eşi ile birlikte katıldı. Yemek öncesi, Vali Aziz Yıldırım, Başkan Burhanettin Çoban ve eşi Emine Çoban tüm masaları gezerek vatandaşlara Hayırlı Ramazanlar diledi.
 
                MUHTAR DOĞANKAYA'DAN BAŞKAN ÇOBAN'A TEŞEKKÜR
 
                İftar sonrası kısa bir konuşma yapan Eşrefpaşa Mahalle Muhtarı Ramazan Doğankaya, iftar programı nedeniyle tüm mahalle halkı adına Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a teşekkür etti. Başkan Burhanettin Çoban döneminde Eşrefpaşa Mahallesi'ne birçok hizmet yapıldığını belirten Muhtar Doğankaya, "Kapalı Pazaryeri, yağmur suyu ishale hattı, sıcak asfalt, mahalle fırınları, parklar, spor alanları, yeni okul çalışmaları gibi hizmetlerinden dolayı başta başkanımız olmak üzere, belediye meclis üyelerine, birim müdürlerine ve tüm belediye personeline teşekkür ediyorum" dedi.
 
                FATİH-EŞRAFPAŞA BÖLGESİNDE ÇOK BÜYÜK ÇALIŞMALAR YAPTIK
 
                Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise Ramazan ayının ülkemiz ve tüm İslam Alemine huzur, refah, bolluk ve bereket getirmesini diledi. Geçen yıl başlattıkları mahalle iftarlarını bu yıl da devam ettirdiklerini belirten Başkan Çoban, katılımlarından dolayı Fatih ve Eşrefpaşa mahalle sakinlerine teşekkür etti. Teşriflerinden dolayı Vali Aziz Yıldırım ve eşine de teşekkür eden Başkan Çoban, Vali Yıldırım'ın bu katılımının kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Fatih-Eşrafpaşa bölgesinde çok büyük çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Çoban, Eşrafpaşa Mahallesi'nde yapılan sadece yağmur suyu ve asfaltlama çalışmaları için 6.5 milyon lira harcama yaptıklarını söyledi.
 
                "HİZMETLERİMİZ TÜM MAHALLELERDE ARTARAK DEVAM EDECEK"
 
                Eşrafpaşa Mahallesi tüm halkından 50 yıl boyunca toplanan emlak, çöp ve temizlik vergisinin bu 6,5 milyon lirayı karşılamayacağını vurgulayan Başkan Çoban, "Peki biz bu parayı nereden buluyoruz diye sorarsanız. Sağolsun Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız ülkeyi bolluğa, berekete sevke etti; onlar gönderiyor, biz de harcıyoruz, halkımıza helal olsun" dedi. Yine Afyonkarahisar'da kapalı ve modern semt pazarlarının ilkini burada yaptıklarını kaydeden Başkan Çoban, daha sonra Karşıyaka pazaryerini tamamladıklarını, şimdi de Harbiş'te çalışmaların başladığını söyledi. Başkan Çoban, hizmetlerin tüm mahallelerde artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.
 
                "EN LEZZETLİ İFTARI BURADA YAPTIM"
 
                Vali Aziz Yıldırım da gün içerisinde pek çok yerden iftar davetleri aldığını; ancak kendisinin halkla birlikte iftar yapmayı istediğini belirterek, "Sağolun bizleri bağrınıza bastınız. Sizlerle birlikte iftar yapmak bizim için çok büyük gurur vesilesi. Emin olun en lezzetli iftarı burada yaptım. Dolayısıyla bu iftar programını düzenleyen değerli Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban'a çok teşekkür ediyorum. Allah kendisinin gayretini arttırsın, sizlere ve tüm Afyonkarahisar'a daha nice güzel hizmetler yapsın inşallah" diye konuştu.
 
Editör: Haber Merkezi