ET-RAF Et Lokantası Vali Güner'in Katılımı ile Hizmete Açıldı

İlimiz merkezinde eski Ankara-İzmir yolu üzerinde halkımızın hizmetine sunulan Et-Raf Et Lokantasının açılışı Valimiz Hakan Yusuf Güner’in katıldığı törenle gerçekleştirildi.

Mustafa Altıntuğ, Melih Yüksel ve Semih Yüksel tarafından Afyonkarahisar’lı hemşehrilerimizin hizmetine sunulan Et-Raf Et Lokantasının açılışına Valimiz Güner’in yanı sıra Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler, İl Müdürleri ve İl Genel Meclisi Üyeleri katıldılar.

Açılış programında bir konuşma yapan Valimiz Güner; Öncelikle böyle güzel bir öğle vaktinde ve mübarek Cuma günü güneyden güzel güneşin vurduğu, samimi, sıcak bir ortamda sizlerle bulunmaktan çok büyük bir mutluluk duyuyorum. Açılışını yapacağımız tesiste zannediyorum et dışında başka mönüler de bulunacaktır. Et çok özel ve farklı bir konsepte yeni bir et kültürü ve damak tadı halinde Afyonkarahisar’lı vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur. Tabi hizmet sektörü çok zor bir sektördür. Bu yönüyle bu kardeşlerim her gün görücüye çıkacaklar, tabiri caiz ise gelinlikli kız bir defa görücüye çıkıyor, ama bunlar her gün burada görücüye çıkacaklar. Afyonkarahisar merkezde gerçekten oteller bölgesi dışında nezih, güzel ve güney güneşini alan, arabaların rahat park edebileceği, yola yakın, insanların ailece gelebileceği bir konsepte sahip yer sayısı beklentimizin altındadır. Dolayısıyla arkadaşlarımızın bu işi yapması aynı zamanda kendilerine ait bir iş değil, şehrimize yönelikte bir işi gerçekleştirmiş oluyorlar. Çünkü burası yol üstünde olduğu için zaman zaman bizimde misafirlerimiz geliyor, bizde hep aynı yerlere götürüyoruz bir yüz aşinalığı ve yüz bıkkınlığı olabiliyor. Bizde en azından böyle farklı yerlere gitme şansına sahip olacağız ve değişik bir tat, değişik bir lezzet hissedeceğiz. Kardeşlerime mühendislikle lokantacılığın irtibatlarını sağladıkları içinde özel bir teşekkür ve alkış rica ediyorum. Çünkü mühendislikle lokantacılık ortak bir noktada buluşabiliyor. Kendilerini tebrik ediyorum, umarım ki mühendisliğin ince detaylarını ve ayrıntılarını tabakların duruşunda, yemeklerin sunuluşunda ve ekmeklerin kesiminde ve mutfağında hissettirirler. Allah hayırlı kazançlar nasip etsin” dedi.

Daha sonra başta Valimiz Hakan Yusuf Güner ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban olmak üzere diğer protokol üyelerinin birlikte kurdela kesimi ile yapılan dua sonrasında Et-Raf Et lokantası hizmete sunulmuş oldu.

Editör: Haber Merkezi