“EŞREFPAŞA’NIN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ”

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı yatırım ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etmek için mahalleye davet eden Eşrefpaşa Mahalle Muhtarı Ramazan Doğankaya “Başkanımız mahallemize vizyon kattı” dedi
 
       Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Eşrefpaşa Mahalle Muhtarı Ramazan Doğankaya’nın davetlisi olarak gittiği mahallede vatandaşlarla bir araya geldi.
 
         Eşrefpaşa Mahalle Muhtarı Ramazan Doğankaya mahalleye gerçekleştirilen yatırım ve hizmetlerden ötürü Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve ekibine teşekkür etti. Mehmet Akif Ersoy Camii’nde kıldığı cuma namazı sonrası düzenlenen programda mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Çoban, Eşrefpaşa Mahallesini yollarıyla, kaldırımlarıyla ve park bahçe çalışmalarıyla çehresini değiştirdiklerini ifade etti.
 
“MAHALLEMİZE VİZYON KATTI”
 
    Mahalle Muhtarı Ramazan Doğankaya Eşrefpaşa Mahallesi’nin Başkan Çoban dönemiyle birlikte adeta yeniden hayat bulduğunu ifade etti. Kültür Şehri Afyonkarahisar, Yeşil Afyonkarahisar ve Yaşanabilir Afyonkarahisar vizyonuyla yola çıkan Başkan Çoban’ın kentimizde olduğu gibi mahallede de bu vizyonu oluşturduğunu söyledi. Başkan Çoban’ın yatırım ve hizmetleriyle mahalle sakinlerinin yaşam kalitesini arttırdığına dikkat çeken Muhtar Ramazan Doğankaya, “insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışından yola çıkan Başkanımız;  erkeğinden kadınına, yaşlısından gencine ve engelli vatandaşlarımızın iyi ve kötü gününde yanında olmuş olmaya da devam etmektedir.  Bu güne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Başkanımız ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
 
KALDIRIMI OLMAYAN YOL KALMADI
 
        2009 yılından bu tarafa Eşrefpaşa Mahallesini defalarca ziyaret ettiğini hatırlatan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise mahallenin alt ve üst yapı sorunun tamamen ortadan kaldırdıklarını ifade etti. Mahallede kaldırımı olmayan yol kalmadığını ifade eden Başkan Burhanettin Çoban,” Halı sahasıyla, fırınlarıyla yeşil alanlarıyla çok güzel bir Eşrefpaşa’yı halkımıza kazandırdık” ifadelerine yer verdi.
 
Editör: Haber Merkezi