ESKİ MALİYE BAKANI İSMET ATTİLA DAN ESOB’A ZİYARET.
Eski Maliye Bakanı, Afyonkarahisar Milletvekili Sayın İsmet Attila ile kardeşi Cafer Attila Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Abdülkadir KONAK’ı makamında ziyaret etti.
ESOB Başkanı Abdülkadir KONAK Sayın İsmet Attila ve kardeşi Cafer Attila’nın Birliğimize gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederek kendilerine teşekkür etti.
ESOB Başkanı Abdülkadir KONAK “Sayın Bakanımız İsmet Attila Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğimize ait METEM binamızın temelinin atıldığı dönemde Maliye Bakanlığı görevinde idi. Birliğimize ait bu binanın bu günlere gelmesinde kendisinin de çok büyük destekleri oldu, kendisine bu vesile ile şükranlarımı sunuyorum”. Dedi.
Eski Bakan İsmet Attila da yaptığı konuşma da “Genel Müdürlük, Müşavirlik, Milletvekilliği ve Bakanlık gibi birçok üst düzey görevlerde bulunduk. Bu görevleri yaparken elimizden geldiğince Afyonkarahisar ilimize hizmet etmeye ve birçok kurum ve kuruluşlara destek olmaya çalıştık. Bu kurumlardan biri de Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’dir. 07 Mayıs 1996 tarihinde temelini attığımız bu tesisin şu anki halini görünce çok mutlu oldum, ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konak’ın nezdinde emeği geçen herkesi kutluyor, kendilerine teşekkür ediyorum. Dedi.
ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir KONAK; Birliğe yaptığı katkıların anısına Sayın Bakana bir plaket takdim etti. Ziyaret karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi.
Editör: Haber Merkezi