Eski Dostlar Hasret giderdi

Eski Maliye ve Tarım ve Köyişleri Bakanı İsmet Attila, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı M. Emin Birliktir’i ziyaret etti

İsmet Attila ile dostluklarının çok eskiye dayandığını söyleyen Birliktir, ziyaret nedeniyle büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi

Afyonkarahisar’a büyük hizmetler eden Eski Maliye ve Tarım ve Köy İşleri Bakanı İsmet Attila, kardeşi Cafer Attila ile birlikte Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı M. Emin Birliktir’i ziyaret etti.

Türkiye’de ki siyasi gündem ve esnaf sorunları hakkında fikir alış-verişi yapılan ziyarette Birliktir, Afyon’a verdiği katkılar nedeniyle Attila’ya teşekkür etti.

Attila’nın ilimiz siyaseti açısından oldukça önemli bir sima olduğunu söyleyen Birliktir, “Sayın Attila özellikle Maliye Bakanı olduğu dönemde kooperatifimize önemli plasman desteği sağlamıştır. Bu destekler sayesinde hem kooperatifimiz hem de esnafımızın yüzü gülmüştür. İlimize önemli hizmetler yapan Attila’yı unutmak mümkün değildir. Gerçekleştirdiği ziyaret nedeniyle de büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

DOSTLARIMIZLA BİRLİKTEYİZ

Ankara’da ikamet etmesine rağmen Afyonkarahisar’a sık sık geldiğini ifade eden Attila, “Sayın Birliktir, esnaf ve san9atkarımızın Afyon’da ki sesi olmuştur. Yaptığı çalışmaları takdirle izliyoruz. Onların başarısı Afyon’un başarısı demektir. Bizlerde her zaman yanlarındayız. Birliktir ile dostluğumuz çok eskiye dayanır. Bakanlık dönemimizde de Afyon’un sorunlarını birlikte çözmek için elimizden geleni yaptık” dedi.

Ziyarete Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Akagündüz’de eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi