Eser’den Çayırbağ ve Gebeceler’e hayırlı olsun ziyareti
Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, merkez ilçeye bağlı Gebeceler ve Çayırbağ belediye başkanlarını ziyaret ederek yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi. Eser ve beraberindeki AK Parti merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ilk olarak Çayırbağ beldesini ziyaret etti. Eser ziyarette yaptığı konuşmada Çayırbağ halkına teşekkür ederek, “Çayırbağ halkımız Başkanımız Yakup Çam’ı yeniden seçerek hizmetlerin devamı yönünde tercihi ortaya koymuştur. Baktığınız zaman seçmenlerin hiçbir siyasi partiye oy vermek gibi bir zorunluluğu olmamasına rağmen vatandaşlarımız bu halka hizmet etme sevdasına sahip olan AK Parti’yi tercih etmiştir. Ancak bizim bir zorunluluğumuz var ki o da halkımıza hizmet etmektir” dedi. AK Parti Merkez İlçe olarak merkeze bağlı tüm beldelere kısa aralıklarla ziyaret ettiklerini ifade eden Eser, “Biz yüz yüze iletişime önem veriyoruz. Bu nedenle de mutlaka belli aralıklarla beldelerimize gidiyor, teşkilatlarımızla istişare ediyoruz. AK Parti’ye oy veren insanlar da kimlere oy verdiklerini teşkilatta kimlerin görev yaptığını bu vesile öğreniyor ve görüyor. Bundan önce olduğu gibi AK Parti Merkez İlçe olarak belde ziyaretlerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.
Eser, 30 Martta il belediyesi başta olmak üzere toplam 10 belediye başkanlığı konusunda Afyonkarahisarlıların AK Parti’den yana oy kullandıklarını ifade ederek, “Bu sonucu halkın çoğunluğunun hizmetlerin devamından yana tavır aldığı biçiminde yorumlamak mümkün. Esas atlanan husus Çayırbağ’daki halkımızın sadece Yakup Çam’a oy vermediğidir. AK Parti teşkilatları bir bütündür. Burada AK Parti’ye oy veren Çayırbağ halkı hem milletvekillerimize hem Orman ve Su İşleri Bakanımıza hem de Sayın Başbakanımıza oy vermiş demektir. Sonuçta kazanan inşallah Afyonkarahisar olacaktır” ifadelerini kullandı.
Eser ve beraberindeki heyet daha sonra Gebeceler Belediye Başkanı Hüseyin Toğulluk’u ve Susuz Belediye Başkanı Cengiz Yıldız’ı ziyaret etti. Ziyaretlerde Eser tarafından belediye başkanlarına AK Parti Genel Başkanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafları hediye edildi. Ziyaretlerde Eser’e AK Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcıları Mehmet Kırker, Ali Karkı ile Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Ali İhsan Çelik ve Nuri Ersoylu da eşlik etti.
 
Editör: Haber Merkezi