ESER: “REFERANDUMDAN GÜÇLÜ BİR "EVET" ÇIKACAK”
 
Gün FM’de yayınlanan Gündem programına Ak Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser konuk olarak katıldı. Gün FM Genel Yayın Yönetmeni Faruk Bangir’in sorularını yanıtlayan Eser anayasa değişikliği konusunda değerlendirmelerde bulundu.
 
AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, Anayasa değişikliğinin tıkanan sistemin çözüme kavuşmasını sağlayacak önemli bir çalışma olduğunu kaydederek, “2002 yılında partimiz iktidar olduktan sonra ülkemizde bir istikrar oluştu. Bunun devam etmesi için çalışıyoruz” dedi.
“istikrarlı ve uyumlu bir şekilde çalışmalar devam ediyor”
“Sistemin değişmesinin ne kadar önemli olduğunu hepimizde biliyoruz” diyen Başkan Eser, “2002 yılında partimiz iktidar olduktan sonra ülkemizde bir istikrar oluştu. Partimiz vaat ettiği bütün icraatları tek başına iktidar olduğundan dolayı teker teker gerçekleştirmek için start verdi. 15 yıldır da Türkiye’yi istikrarlı bir şekilde yoluna devam ediyor. Şu an da baktığımız zaman her hangi bir sıkıntı görülmüyor. Şuanda istikrarlı ve uyumlu bir şekilde çalışmalar devam ediyor. Allah’a şükür son 15 yıldır istikrarsızlık yok. Birlik ve beraberliğin devam etmesi, uyumun devam etmesi ve tıkanan sistemin açılması için bizlerde bundan önce olduğu gibi bundan sonrada çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da söylediği gibi kefenleriyle yola çıktıklarını belirten Eser, “Bu siyasi bir söylem değildir. Samimi bir söylemdir. Bizler teşkilat olarak bu düşüncedeyiz. Koalisyon olmaması ve güçlü bir iktidar için anayasa değişikliğine ‘Evet’ diyeceğiz. Referandumdan güçlü bir Evet çıkacaktır” şeklinde değerlendirmede bulundu.
 
Yayın sonrası Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar ile de görüşen Eser Gün FM’in başarılı yayınlarının devamını diledi. Akar ise Eser’e yayın dolayısıyla teşekkür etti.
 
Editör: Haber Merkezi