ESER: MECLİSTE DAHA GÜÇLENECEĞİZ
AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Önceki Gün Akşam Parti Binasında Gerçekleşti. Toplantının Açılış Konuşmasını Yapan Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, 15 Eylül İtibariyle Afyonkarahisar’da Kongre Sürecinin Başladığını Belirterek, “ Delegelerin Belirlenmesinin Ardından Afyonkarahisar’da Belde, İlçe ve İl Kongrelerimiz 22 Şubat’a Kadar Tamamlayacağız. 2015 Yılında Yapılacak Milletvekilliği Seçimlerinde Takım Halinde Çalışarak, Meclise Daha Güçlü Gireceğiz” dedi
27 Ağustos tarihinde Yeni Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nu AK Parti 1.Olağan Üstü Genel Kurulunda Seçildiğini ve akabinde tüm illerde 15 Eylül itibariye kongre sürecinin başladığını ifade eden AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi AK Parti İl Örgütleri de 3 yılda bir kongre süreci yaşanmaktadır. Parti Tüzüğüne göre yapılması mecburidir. 15 Eylül’de Kongre süreçlerimiz başladı. 22 Şubat’da tamamlanacak. Bu süreçte de Afyonkarahisar’da belde kongrelerimiz gerçekleşecek, İlçe kongrelerimiz gerçekleşecek ve İl kongremiz gerçekleşecek. 15 Kasım’dan sonra merkez ilçe teşkilatının Işıklar Beldesinde ve İhsaniye’nin Döğer Beldesinde kongreler yapılacak. Buralardaki kongreler nüfusundan ve üye sayılarından dolayı yenilenecek. Aralık ayından sonra ilçe kongrelerini gerçekleştireceğiz. Kongreler öncesi kasım ayına kadar önce delegelerimizi belirleyeceğiz. Daha sonra ilçe yönetimlerimiz belirlenecek. Bu şekilde bir kongre takvimiz de başladı” dedi.
 “2015 Milletvekilliği seçimlerinde takım halinde çalışacağız”
2015 Yılında gerçekleşecek Milletvekilliği seçimlerinin öneminde değinen İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Tüm AK Parti Teşkilatlarının bu seçimlere kilitlendiğini söyledi. Bu gerçekleşecek seçimlerde Afyonkarahisar AK Parti Teşkilatının takım halinde çalışacağını belirten Başkan Yurdunuseven, “Teşkilat olarak, biz bir takımız. Biz bir kitleyiz. Halkın tabanına yayılmış bir kitleyiz. Bu takım oyununu çok iyi oynayabilirsek. Bu gelecek seçimleri de çok iyi bir şekilde atlatacağımızı düşünüyoruz. Bu partinin il başkanı var, ilçe başkanları var, belediye başkanları var. Dolayısıyla biz bir takım olduğumuza göre birbirimize gollük paslar atmalıyız” ifadelerini kullandı.
Editör: Haber Merkezi