Eroğlu: “Afyon’dan yüzde 75 destek alacağız”

 

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Gün FM’de yayınlanan Seçime Doğru programında Gazeteci İsmail Akar’ın konuğu oldu.

Yayın Gün FM’in yanı sıra Armoni FM, Radyo Tek, Radyo Mavi ve Radyo 03’den de ortak olarak yayınlandı.

“Afyonkarahisar kalesine çıkar ilimizi seyrederdim”

Bakan Eroğlu çocukluğu ve gençliğinde Afyonkarahisar’a hizmet etmek hayali ile geçirdiğini belirterek, “Afyonkarahisar kalesine çıkar ilimizi seyrederdim. Bu ile nasıl hizmet edebilirim diye düşünürdüm. Allah bana bu insanlara hizmet etme şerefini nail etti. İşte bakın Kokarçay dediğimiz Akarçay haline geldi. Muazzam mesire yeri oldu. Yollar, havaalanı, hızlı tren Afyon marka oldu. Turizm markası,sağlık markası şimdide spor markası yapıyoruz.Yurt içinden ve yurt dışından takımlar gelecek kamp yapacak.Çünkü termal otellerimiz buna müsait” şeklinde konuştu.

“Bu seçimlerde 5 vekil istiyorum”

İzmir den aday olmasını değerlendiren Eroğlu, “Bakın benim doğup büyüdüğüm yer burası. Afyona hizmetlerimiz akmaya devam edecek. Bu seçimlerde 5 vekil istiyorum. 6 vekil eniştemiz Başbakan Davutoğlu 7. vekil ise ben Eroğlu.Yedi vekilimz ile seçim sonrası hizmetlerimiz sürecek.Ülke genelinde ise 400 vekil istiyoruz” dedi.

“Yaptıklarımız ortada”

Seçim tahmini soruna ise Bakan Eroğlu, “Afyon’dan yüzde 75 destek alacağız. Biz hizmetkârız. Yaptıklarımız ortada. Diğer parti adaylarını bırakın genel başkanlarının Afyon’a bir çivisi bile yok” şeklinde cevap verdi.

Editör: Haber Merkezi