ERENLER MAHALLESİ'NDE İFTAR COŞKUSU

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, zengin-fakir ayırmaksızın tüm mahalle halkının katıldığı iftar programlarına Erenler Mahallesi ile devam etti.

İlk iftarını, Ramazan ayının ilk günü Atatürk Lisesi bahçesinde kurulan iftar çadırında halka birlikte açan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Akçin Mahallesi'nden başlattığı mahalle iftar programlarına devam ediyor.

 Akçin Mahallesi'nin ardından, Ataköy ve Sadıkbey mahallelerinde, vatandaşlarla birlikte iftar yapan Başkan Çoban, zengin-fakir tüm mahalle halkının buluştuğu iftar programlarını Erenler Mahallesi ile sürdürdü. İsteyen herkesin katılabildiği iftar programına, Erenler Mahallesi sakinleri ve bu bölgede yoğun olarak bulunan öğrenci yurtlarında kalan öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Yaklaşık bin kişinin katıldığı iftar programında, mahalle sakinleri ve öğrencilere afiyet dileyen Başkan Çoban, Ramazan ayının bütünleştirici yönünü bu iftar programlarında yaşadıklarını söyledi. Ramazan ayı içerisinde, merkeze bağlı 6 mahallede daha iftar programı yapacaklarını kaydeden Başkan Çoban, iftar yemeklerine zengin-fakir tüm mahalle halkının katılabildiğini ifade etti.

Editör: Haber Merkezi