ERDOĞAN’I TEBRİK İÇİN 700 KM.LİK YOLCULUĞA ÇIKTI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı kutlamak için İzmir’den Ankara’ya doğru yola çıkan Yusuf Aydoğan, bugün geldiği afyonkarahisar’da Ak Parti İl Teşkilatı tarafından çiçeklerle karşılandı.
İzmir’den çıktığı zorlu yürüyüşünde Afyonkarahisar’a ulaşan Aydoğan’ın geceyi de kentteki termal bir otelde geçireceği belirtildi. Konakladığı otelde 55 yaşındaki Aydoğan’ı ziyaret ederek çiçek takdim eden AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Aydoğan’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Afyonkarahisarlılardan selam götürmesini istedi. Yurdunuseven’in kendisini ziyarete gelmesinden duyduğu memnuniyeti ifaden eden Aydoğan ise çıktığı 700 kilometrelik zorlu yolun hikayesini ise şöyle anlattı:
“Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Recep Tayyip Erdoğan’ın halkoyuyla seçilmesi halinde yürüyerek gidip kendisini tebrik edeceğimi çevremdeki kişilere anlattım. Ailemle de konuşarak tola çıktı, yani onlarından haberi var. Erdoğan’a Tebrik ziyareti gerçekleştirmek istiyorum. Cumhurbaşkanımızı görürüm ya da göremem bilemiyorum ama ben halk oyuyla seçilen ilk Cumhurbaşkanını tebrik için Ankara’ya yürüyorum" dedi.
Aydoğan’ın yürüyüşünü 9 gün sonra Ankara’da tamamlanması bekleniyor.
Editör: Haber Merkezi