Ercan:  “Afyondaki yükselişimiz devam ediyor “

CHP Afyonkarahisar il başkanı Nevzat Ercan, yazılı açıklamasında:

“Afyondaki yükselişimiz devam ediyor. Coğrafik olarak İlimizin büyüklüğüne ve Ön seçim yorgunluğuna rağmen adaylarımız ve örgütümüz imkanlar ölçüsünde  herkese ulaşmaya çalıştı. Ulaşmadığımız belde mezra kalmadı .Toplumun her  kesimine ulaşma ya  partimizin program ve projelerini  anlatmaya  çalışıyoruz.

28.05.2015 günü  de  Afyondaki işadamlarımız ve sivil toplum örgüt liderleri ile N. güral da (Geleceği   birlikte kuruyoruz Afyon buluşması )konulu toplantımızla buluşacağız. Konuşmacı olarak ta  Avrupa ödüllü Yenimahalle belediye başkanımız  Hemşehrimiz  Sayın Fethi Yaşarı  misafir edeceğiz.

Seçimlere 10 gün kala yapılan anketler ve kamuoyu yoklamaları iktidara yürüdüğümüz yönde olup  Türkiye genelinde olduğu gibi ilimizde de en az 2 milletvekilliği  alacak şekilde oylarımızda artış görülmektedir. Halkımızın diğer partilerin  3 çıkarıyoruz 2 çıkarıyoruz diye belli çevrelerce yazdırılan asparagas haberlere itimat etmemesini  algılara kapılmamasını rica ediyorum.

Emeklimiz, işcimiz, çiftçimiz, öğrencimiz ,esnafımız nereye oy vereceğini biliyor.En azından kimlere oy vermeyeceğini biliyor.18 yaşını doldurmuş yeni genç seçmenlerimize mektuplar gittiğini öğreniyoruz.Kişilerin bilgisi dışında bu bilgileri kimler veriyor veya kimlerden alıyorlar buda  merak ettiğimiz bir konudur.Bunu da etik bulmuyoruz.”dedi.

Editör: Haber Merkezi