Ercan: “7 Haziran Afyon’da CHP iktidarının müjdelendiği gün olacak”

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Nevzat Ercan, İl, ilçe, kadın ve gençlik örgütlerinin aralıksız çalıştığını belirterek, 7 Haziran’da CHP’nin Afyonkarahisar’da birinci parti çıkarak iktidarın müjdelendiği bir gün olacağını söyledi

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Nevzat Ercan yaptığı açıklamada, Afyonkarahisar’ı il, ilçe, kadın ve gençlik örgütleri ile birlikte İlçe, Belde, Köy ve mezralarına kadar gezerek aralıksız çalıştığını belirterek, vatandaşların Cumhuriyet Halk Partisi’ne büyük ilgi gösterdiğini ve bu nedenle oy vereceklerini söyledi. Ercan, 7 Haziran seçimlerine sayılı günler kala 12 yıldır iktidarda olan zihniyetin Afyonkarahisar’da eridiğini CHP’nin ise birinci parti konumuna geldiğini söyledi. CHP’nin iktidar, Kemal Kılıçdaroğlu’nun ise Başbakan olması için Afyonkarahisar’da Emirdağ’dan Dazkırı’ya kadar gitmedik ilçe, belde, köy ve mezra bırakmaklarını belirten Ercan, sandığa gitmeyen seçmenlerin oy kullanmasını sağlayarak CHP’nin oylarını artırmak gerektiğini “Biz sandıklara sahip çıkacağız vatandaşımızda atılan oylara sahip çıkması gerekiyor” dedi.

“İKTİDARIN TEK ALTERNATİFİ CHP”

iktidarın siyasal olarak da sayısal olarak da tek alternatifinin CHP olduğunu vurgulayan Ercan, “ Bir tek oy bile çok önemli. Hepimiz sandığa gidip oyumuzu kullanacağız ve halkın partisi CHP’ye oyumuzu vereceğiz. Bu da yetmez; çevremizdeki herkesin oy kullanmasını sağlayacağız. Çünkü Cumhuriyet tehlikede ve Cumhuriyeti koruyup kurtaracak olan bizleriz” dedi. Ercan, CHP’nin seçim bildirgesinin bir hükümet programı olduğunu söyledi.

 “SADECE ZENGİNLER MUTLU” 

CHP İl Başkanı Nevzat Ercan, Cumhuriyet rejiminin 7 Haziran’da önemli bir sınav vereceğini belirterek, toplumun mevcut iktidara bir gün bile tahammülünün kalmadığını söyledi. 12 yılda zenginlerin daha zengin, yoksulların da daha yoksul olduğunu vurgulayan , “Bugün ülkemizde sadece zenginler mutlu. Halkımız, işçilerimiz, memurlarımız, çiftçilerimiz ise iktidardan mustarip” dedi.

 “İKTİDAR PARTİSİ AFYON’DA ERİYOR, CHP YÜKSELİYOR”

CHP örgütlerinin ve milletvekili adaylarının CHP’yi iktidar, Kemal Kılıçdaroğlu’nu da Başbakan yapmak için aralıksız çalıştığını anlatan Ercan, bu çalışmaların meyvelerini toplamaya başladıklarını ifade etti. İktidar partisinin Afyonkarahisar’da oylarının sürekli bir düşüş eğiliminde olduğunu belirten Ercan, CHP’nin ise birinci parti konumuna ulaştığını ancak bunun yeterli olmadığını söyledi. Ercan, “İktidar olabilmek ve daha fazla milletvekili çıkarabilmek için daha fazla çalışıp oy oranımızı artırmalıyız. Biz sandıklara sahip çıkacağız vatandaşlarımızda atılan oylara sahip çıkması gerek” şeklinde konuştu.

 “SANDIĞA GİTMEYENLERİ İKNA ETMELİYİZ”

CHP’nin bu kötü gidişatı tersine çevirmek için yola çıktığını dile getiren Ercan, bunun için CHP’lilere büyük görev düştüğünü kaydetti. Ülkenin geleceği için CHP’yi iktidar yapmak zorunda olduklarını aktaran Ercan, “Çevremizde kim varsa, partimizin projelerini anlatıp CHP’ye oy vermelerini sağlamalıyız. Önceki seçimlerde sandığa gitmeyenlerin oy kullanmalarını sağlamalı ve CHP’nin iktidar olması için oylarımızı artırmalıyız” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi