ENGELLİLER DESTEK PROGRAMI (EDES) PROJELERİ TEKLİF ÇAĞRISI BAŞLADI

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın Engelliler Destek Programı (EDES) 2015 ödeneğine Afyonkarahisar ‘ın da alındığı bildirildi.

Afyonkarahisar Valiliği Proje Üretim ve Koordinasyon Merkezin’ nden yapılan yazılı açıklamada, bakanlık tarafından engelliliğin önlenmesi ve engelli bireylerin toplumsal yaşama tam katılımlarının sağlanması amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında projeye dayalı olarak ihtiyaçların kısa sürede giderilmesi-için-EDES’-in-uygulanacağı-belirtildi.

EDES 2015 ödeneğine Afyonkarahisar ‘ın da alındığı aktarılan açıklamada-şunlar-kaydedildi:

“2015 yılı için gönderilecek projelerin süreleri bir yılı aşmayacak ve EDES ödeneğindeki sınırlılık dikkate alınarak projeler için alt sınır 10 bin lira, üst sınır ise 100 bin lira olarak belirlendi. Bu programdan faydalanmak isteyen belediyeler, il özel idaresi, meslek–odaları,–üniversite,–kamu—kurum—ve—kuruluşlarının-ise ‘http://engelli.eyh.gov.tr/odes/odes_2015/ adresinden veya ‘www.afyonkarahisar.gov.tr’ adresi üzerinden proje teklif formuna uygun hazırlanacak proje tekliflerini 1 Ağustos tarihine kadar elden bir asıl, bir suret ve elektronik ortamda CD içerisinde Afyonkarahisar Valiliği Proje Üretim ve Koordinasyon Merkezine sunması gerekiyor.”

Editör: Haber Merkezi