Emniyet Müdürü Şen, “24 saat görev başındayız”

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, yayımladığı yeni yıl mesajında:

Değerli Afyonkarahisarlılar,

Yeni bir yıla girmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşadığımız bu günlerde, Ülkemizin huzur ve istikrarını bozmak ve toplumda kaos ortamı yaratmak isteyen şer odaklarına karşı mücadelemiz yasaların bize verdiği yetki çerçevesinde ve sizlerin bize sağladığı desteklerinizle yılmadan sürecektir.
Emniyet Teşkilatı olarak, daha önceki yıllardan edindiğimiz bilgi ve birikimlerimizi her alanda yapacağımız muhasebe ve değerlendirmeler neticesi bundan sonrada, Kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması, huzur ve güven ortamının tesisi ve sürdürülmesi hedefi doğrultusunda hareket etmeye devam edeceğiz, bu doğrultuda personelimizin de kendilerine yüklenilen sorumluluğun bilincinde olarak görevlerini layıkıyla sürdüreceklerdir.
Vatandaşlarımızın her türlü asayiş, güvenlik ve trafik olayları ile ilgili olarak "155 Polis İmdat" hattına yapacakları ihbarlar anında değerlendirileceğinin bilinmesini isterim.
En iyisine layık olan siz değerli vatandaşlarımızın yeni yıla huzurlu, güvenli ve mutlu bir şekilde girebilmeniz amacıyla 24 saat görev başında olacağız.
Bu itibarla; Yeni bir yıla girerken Şahsım ve Teşkilatım adına Halkımızın yeni yılını kutlar, vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğrunda canlarını veren aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yad eder;
Saygılarımı Sunarım.
 

Fahrettin ŞEN
İl Emniyet Müdürü
1.Sınıf Emniyet Müdürü
 
Editör: Haber Merkezi