EMİNE ÇOBAN'DAN YAŞLILAR İÇİN ÖZEL PROGRAM    
 
                Geçtiğimiz Yaşlılar Haftası'nda ilimizdeki yaşlıları özel bir restoranda ağırlayan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın eşi Emine Çoban, bu kez de Dünya Yaşlılar Günü'ne özel olarak hazırlanan bir programda, Huzurevi sakinleri ve yaşlılarla bir araya geldi.
 
                Atlı Spor Kulübü'nde düzenlenen programda, yaşlılarımızla yakından ilgilenen Emine Çoban, onlarla birlikte olmaktan çok büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek yaşlılarımızın dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımız olduğunu söyledi. Afyonkarahisar Belediyesi Sosyal Yardım Birimi'nin organize ettiği program öncesi, yaşlılarımızı Atlı Spor Kulübü'nün kapısında karşılayan Emine Çoban, yemek öncesi de tek tek masaları dolaşarak her biriyle özel olarak ilgilendi.
 
                GENÇ EFELERE ADETA TAŞ ÇIKARTTILAR
 
                Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık ve Muhtarlık İşleri Müdürü Cem Kasapoğlu'nun Emine Çoban'a eşlik ettiği programda, toplu olarak yenilen yemeğin ardından at çiftliğini gezen yaşlılar unutulmaz bir gün yaşadı. Afyonkarahisar Belediyesi Halk Oyunları Ekibi de yaşlılar için özel bir gösteri sunarken, halk oyunlarına eşlik eden bazı erkek yaşlılar adeta genç efelere taş çıkarttı. Dünya Yaşlılar Günü'nü Atlı Spor Kulübü'nün doğayla iç içe, temiz ve ferah ortamında keyif ve neşe içinde kutlayan yaşlılar, kendileri için bu programı hazırlayan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın eşi Emine Çoban'a teşekkür ettiler.
 
                "YAŞLILARIMIZIN YAŞAMA BAĞLI KILINMALARI GEREKİYOR"
 
                Programın sonunda, özel konuklarına çeşitli hediyeler takdim eden Emine Çoban, her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılığın, hayatın çok özel bir dönemi olduğunu söyledi. Yaşlı bireylerin toplumla bütünleşmesi, daha aktif olmaları ve yaşama bağlı kılınmaları gerektiğini belirten Çoban; "Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak öncelikli görevlerimiz arasındadır. Bu program vesilesiyle tüm büyüklerimizin Dünya Yaşlılar Günü'nü kutluyor, minnet ve şükran duygularımla yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler geçirmelerini temenni ediyorum" dedi.
 
Editör: Haber Merkezi