EMET “BOLVADİN İÇİN EL ELE VERELİM”

Bolvadin’in vergi rekortmeni, bölgenin tanınmış ve hayırsever işadamı, Ceylan Emet, Bolvadin’in kalkınması için Ak Parti 4.sıra adayı eski DSİ Genel Müdürü Akif Özkaldı’nın mutlaka mecliste olması gerektiğini belirtti.

Ceylan Emet açıklamasında

“Saygı değer Bolvadinli hemşerilerim.

 Malumunuz 7 Haziran 2015 tarihinde Türkeyi genelinde milletvekili seçimi yapılacaktır. İlçemizde de aynı seçim olacaktır. İlçemizin bağrından çıkan Bolvadinimizi iyi tanıyan dertlerinin sıkıntılarının ne olduğunu ve çözüm yollarının nasıl olacağını iyi bilen DSİ Genel Müdürlüğü görevinden istifa edip Ak Partiden milletvekili adayı olan Sayın Akif Özkaldı'yı destekleyip, çok çalışıp milletvekili olarak Ankara'ya gönderirsek ilimiz ve ilçemiz için çok çok isabetli olacağına canı gönülden inanıyorum.  Kendisi ile sohbet ettiğimizde DSİ Genel Müdürlüğü yatırımcı, iyi bir müdürlük. Buradan istifa etme dediğimde. İlimle, ilçemle, Türkiyem ile ilgili çalışmalarımı tamamladım. Türkeyimizde yapmadığımız göletler, yapmadığımız barajlar ve içme suyu hizmetleri kalmadı. Bu elbise bana dar geliyor. Allah nasip ederde millet meclisine gidersem ilçem için ilim için Türkiyem için nasıl çalışacağımı göreceksiniz. Bana yardımcı olun dediğinde, ne cevap vereceğimi şaşırdım.

    Saygı değer Bolvadinli hemşehrilerim, Sayın Akif Özkaldıyı yaklaşık 25 yıldır tanıyorum. Çalıştığı her kademede kendisine ilçemiz ile ilgili götürmüş olduğumuz hizmetleri hemen gördü. Diğer Genel Müdürlüklerde Bakanlıklarla ilgili konularda da çok yardımcı oldu. 3 yıl evvela bir sohbette kendisine sayın Genel Müdür Bolvadinimizde, içme suyumuz yetersiz çok sert üstelik çok kireçli. Belediyemiz suyu yeraltından pompalarla çekiyor. Karayokuş ve Kurucaova yollarında ki depolara basıyor. Oradan da şebekelere dağılıyor. Bu suyu temin etmek için belediyemiz her ay TEK'e aylık 90-100 milyar ceryan parası ödüyor. Kalitesiz olan bu suyu içiyoruz. Hepimizde böbrek taşı üretiyor. Çamaşırlarımız perişan oluyor. Bizim bu problemimizi halletmeni rica ediyoruz. Başka hizmet yapmasan da minnattar kalırız dediğimizde; ne demek Allah bana ömür verirse Sultandağlarından o kaliteli içme suyunu Bolvadin'e getireceğim. Çay deresine Baraj yapacağım. Bolvadin ilçeleri ve Köylerinin 100 yıllık su meselelerini gidereceğim dedi. Ve Çay Barajı yapılıyor. Bolvadin ve Köylerinin ishale hatlarının ihaleleri yapıldı. İnşaallah 1-2 yıl içinde kaliteli içme suyuna kavuşacağız.

Belediyemizde aylık 90-100 milyarlık ceryan parasından kurtulacak. Dahası Kurucaova göleti, Kemerkaya gibi saydıklarını yapdıkları ile ilgili pek iyi Sayın Genel Müdür milletvekili seçilirseniz ilimize ve ilçemize ne gibi hizmetler etmeyi düşünüyorsunuz dedim. Başta Bolvadinlilerimiz, ilimiz ve ilçelerimiz Köy ve Kasabalarımız Ak Partiyi ve beni destekler milletvekili olarak beni Ankara'ya gönderirseniz. İNşaallah ben ilçemin makus talihini değiştirmek için çok çalışacağım. Telefonlarım ve kapılarım 24 saat sizlere açık olacak. Hep beraber projeler üreteceğiz. Göç veren ilçemize yatırımlar getirerek, istihdamlar yaratacağız. Devlet yatırımlarından yoldur, okuldur, sanaidir, ihracattır, sağlıktır, aklınıza ne gelirse projeler üretip hakkımızı veriniz diye saldıracağız dedi.

    Muhterem Bolvadinliler hemşerilerim, ben de sizlerden biri olarak Sayın Akif Özkaldı'nın bizlere çok çok hizmet vereceğine gece gündüz kapısını çalabileceğimize, kafa kafaya verip ilçemize çok değişik eserler kazandıracağımıza inanıyorum. Bunun için A Partisi, B partisi, C partisi çok önemli değil benim için sizler için, evvela Bolvadin çok önemlidir.

 

   Kadirşinas Bolvadinli hemşehrilerim, siyasi görüşlerini bir tarafa bırakıp, AK Parti'ye oy vererek Akif Özkaldı'yı Ankara'ya gönderelim. Sayın Akif Özkaldı inşallah milletvekilliğine az kaldı. Sensiz Meclis bizlere zindan olur. Allah yar ve yardımcın olsun. Bu şansın bir daha Bolvadinliye geleceğine inanmıyorum. Bolvadinli karar verdi. Herkes Akif Özkaldı dedi. 7 Haziran 2015 seçimleri ilçemize ve ülkemize hayırlı olsun.” Dedi.  24 Eylül Gazetesi

Editör: Haber Merkezi