Emeklilerle yeni nesil bir arada

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Ege, Emekliler Çay Bahçesi projesi sayesinde emeklilerle yeni neslin bir araya geldiğini söyledi.
 
TÜED yönetimi Taş Medrese bahçesindeki çay ocağını Afyonkarahisar Belediyesi ile imzaladıkları protokolle işletmeye başladı. TÜED Şube Başkanı Ahmet Ege, konuya sosyal proje olarak baktıklarını belirtti. Belediyeyle işbirliği içerisinde işletmenin kendi yağında kavrulur hale gelmesi noktasında anlaştıklarını söyleyen Ege, "Ticari kaygı güdülmüyor. Burada bir barış ve aile ortamı yarattık. Emeklilerimizin nezih bir ortamda vakit geçirmesini amaçladık. Kaliteli hizmetin makul fiyata sunulduğu bir mekana dönüştü" dedi.
 
AİLE ORTAMI OLUŞTU
 
Dernekte başkanlık görevine seçildikten sonra aklında böyle bir projenin şekillendiğini aktaran Ege şöyle konuştu: "Şehrimizde böyle bir eksiklik vardı. Bu projeyi hazırladım ve Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban ile paylaştım. Sağ olsun belediye başkanımız bize teveccüh gösterdi. Bu vesileyle kendisine çok teşekkür ediyorum. Dernek üyelerimizin yanı sıra her yaş grubundan insanımızın rahatça gelip gidebildiği bir mekan. Burada yeni nesil ile emekli kesim bir araya gelerek bir harmanlama oluşsun istedik. Bir aile ortamı oluşturduk."
 
Editör: Haber Merkezi