Emekli Öğretmen Feci Şekilde Can Verdi
Afyonkarahisar’dan bayram tatili için Antalya’ya giden emekli öğretmen, dönüş yolunda trafik kazasında yaşamını yitirdi.
Edinilen bilgiye göre, kaza, Antalya Burdur Karayolu’nun 35’nci kilometresinde meydana geldi. Afyonkarahisar’da yaşayan 55 yaşındaki emekli öğretmen Mualla Çetin, eşi Ahmet Çetin ve torunu Ebrar Kedici ile birlikte bayram tatili için Antalya’ya gitti. Bayramı Antalya’daki bir otelde geçiren Çetin ailesi, Afyonkarahisar’a dönmek için yola çıktı. Ahmet Çetin’in kullandığı araç, Dağbeli köyüne geldiği sırada araçta bulunan 7 yaşındaki Ebrar’ın midesi bulandı. Ahmet Çetin bunun üzerine torunun istifra etmesi amacıyla aracı yol kenarına çekti. Bu sırada araçtan dışarı çıkmaya çalışan emekli lise öğretmeni Mualla Çetin’e arkadan gelen 34 HB 4731 plakalı araç çarptı. İki aracın arasında kalan Çetin, olay yerinde feci şekilde yaşamını yitirdi.
      Çetin’in cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Otopsi işleminin ardından yakınları tarafından morgdan alınan Çetin’in cenazesi, defnedilmek üzere Afyonkarahisar’a getirildi. Öte yandan, trafik kazasında yaşamını yitiren Çetin’in, 7 yıl önce 20 yaşındaki kızı Deniz Çetin’i de trafik kazasında kaybettiği öğrenildi.

          Olay yerine gelen jandarma ekipleri, uzun süre kazaya neden olan aracın sürücüsünü tespit için çaba sarfetti. Araçtaki 4 kişi de otomobili kendisinin kullanmadığını söyleyince sürücü tespit edilemedi. 4 kişi, gözaltına alındı. Sürücünün, yakınlardaki kamera görüntüleri incelendikten sonra belirleneceği açıklandı
Editör: Haber Merkezi