Elibol: ‘Kime oy verilecek’ algısı ortadan kalktı

 

Sultandağı ilçesine çıkarma yapan MHP Milletvekili Adayı İsmail Elibol, “AKP yoksa kime oy verilecek’ algısı ortadan kalktı. Çünkü güven veren, ayakları yere basan, uygulanabilirliği olan bir seçim beyannamemiz var. Çünkü güven veren bir liderimiz var” dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı İsmail Elibol, Sultandağı ilçesini ziyaret etti. Vatandaşların sevgisine mazhar olan Elibol’a, MHP İlçe Başkanı Tevfik Gencer ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer eşlik etti. Esnafa Cumalarının mübarek olmasını dileyen Elibol, sorunları dinledi. MHP’nin seçim beyannamesini anlatan Elibol, AKP iktidarını eleştirerek, “Vicdanı olmayanın adaleti, adaleti olmayanın vefası, vefası olmayanın imanı olmaz” dedi. Kuran-ı Kerim’in En’am Suresi 96. ayetini örneklendiren Elibol, "O karanlığı yarıp, sabahı çıkarandır" diyerek, “İnşallah ülkemizin karanlıktan çıkıp, aydınlığı görme günleri yakındır. Allah’ın izniyle AKP’nin üzerimize getirdiği kara bulutlardan kurtulacağız. Adalet, hak, hukuk ve özgürlüğün temellerinin atılacağı günler geliyor” diye konuştu.

 

CHP GÜVEN VERMİYOR!

 

Vatandaşlara neden AKP’den kurtulup, MHP’nin iktidara getirilmesi gerektiğini anlatan Elibol, “AKP, vatandaşların 13 yıldır büyük bir desteğini alarak sabırla iktidara taşındı. Türk milleti sabırlı bir millettir, bunu biliyoruz. Ama görüyoruz ki artık vatandaşın sabrı, tahammülü kalmamış. Yeter artık diyorlar. Bizlere, Milliyetçi Hareket Partisi’ne güvendiklerini ve destek vereceklerini ifade ediyorlar. Sabırlarının kalmadığını, artık bıçağın kemiğe dayandığını beyan ediyorlar. AKP dışında Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçim vaatleri sunduğunu fakat güven vermediklerini söylüyorlar. Bu yüzden artık tek güvenebilecekleri partinin MHP olduğunu dile getiriyorlar” dedi.

 

HALK AKP’NİN İHANETİNİ GÖRÜYOR

 

Daha önceki seçimlerde, “AKP’yi beğenmiyoruz fakat kime oy vereceğiz” tabusunun yıkılmaya başladığını kaydeden Elibol, “Artık sevgili vatandaşlarımızın bize olan güvenini görmek gerçekten mutluluk verici bir durum. ‘AKP yoksa kime oy verilecek’ algısı ortadan kalktı. Çünkü güven veren, ayakları yere basan, uygulanabilirliği olan bir seçim beyannamemiz var. Çünkü güven veren bir liderimiz var. Çünkü bu ülkenin mihenk taşı konumunda, vatanın yegâne koruyucusu bir Milliyetçi Hareket Partisi var. Halkımız Milliyetçi Hareket Partisi’nin vatana asla ihanet etmeyeceğini biliyor ve AKP’nin ihanetini gördükleri için de artık ‘SİZ VARSINIZ’ diyorlar” ifadelerine yer verdi.  

 

Elibol şunları söyledi: “Evet, Allah’ın izniyle ‘biz varız.’ Allah utandırmasın. Hayırlısıyla iktidara gelebilmeyi ve geldiğimizde de adaletten, hakkaniyetten, selametten asla taviz vermemeyi Allah bize nasip etsin inşallah.”  

 

 

Editör: Haber Merkezi