ELİBOL: “BU TOPRAKLARIN SESİ OLACAĞIM”

MHP 4. Sıra Milletvekili Adayı İsmail Elibol, Sinanpaşa ilçesine bağlı Taşoluk Kasabası ve Nuh, Tokuşlar, Bulca köylerini ziyaret ederek MHP’ye destek istedi

Çocukluğundan itibaren tarım, hayvancılık ve sanayicilikle uğraştığını söyleyen Elibol, “Bu şehrin öz evladıyım. Sadece seçim dönemleri değil her zaman birlikte olduğumuza sizler şahitsiniz. TBMM’ye sizin sesiniz olmak için aday oldum” dedi

Seçim çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren MHP 4. Sıra Milletvekili Adayı İsmail Elibol, Sinanpaşa ilçesine bağlı Taşoluk Kasabası ile Nuh, Tokuşlar, Bulca köylerini ziyaret etti. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde MHP’ye destek isteyen Elibol, “Hayatım boyunca bu şehrin öz evladı olarak elimden gelen çabayı harcadım. TBMM’ye giderek esnafımızın, çiftçilimizin, sanayicimizin sesi olmak istiyorum” dedi.

ESNAF BİR AİLENİN ÇOCUĞUYUM

Küçük yaştan itibaren esnaflıkla ve sanayi çıraklığıyla yoğrulduğunu ifade eden işadamı Elibol, “Bunun haricinde çocukluğumdan bu yana sanayi esnafının içindeyim.  Bu işin çıraklığını yaptım, çok iyi kaynakçı, çok iyi tornacıyım. İyi bir makine ustası olduğumu düşünüyorum. Babamızın yetiştirdiği adap ve kültürle ve Afyonkarahisar ile Sandıklı’da aldığımız o mühim adap ve kültürle kendimizi iyi bir esnaf olarak yetiştirdiğime inanıyorum. Öte yandan 1999 yılında Sandıklı’da Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı nasip oldu. 2004-2009 yıllarında MHP meclis üyeliği, ardından da sizin de bildiğiniz gibi halkımızın teveccühüyle Sandıklı Belediye Başkanlığı nasip oldu. Şimdi de nasip olursa eğer memleketimiz için Afyonkarahisar’ın her ilçesi, beldesi ve köyü için tüm memleketimize hizmet etmek adına milletvekilliği düşünüyorum” diye konuştu. 

 ENERJİMİ İLİMİZ İÇİN KULLANACAĞIM

Neden milletvekili adayı olduğu hususuna açıklık getiren İsmail Elibol, “Milletvekilliği sürecinde aday adayı olurken tabi şunları düşündüm: çocukluğumuzdan buyana, sanayi esnafının içinde olmak hakikaten bizlere ayrı bir tecrübe katkı. Tabi bu tecrübelerimizi, bu bilgi birikimini ve genç olmanın verdiği enerjimi daha aktif hizmetler yapabilmek adına artık tüm Afyonkarahisar için harcamak istiyorum. Milletvekili olmam için artılarımın olduğunu düşünüyorum. Birincisi; çiftçinin içindeyim, Afyonkarahisar’ın her köyünde, her kasabasında şirketime ait üretim yaptığım bir makinem mevcut. Bundan dolayı da çok kıymetli müşterilerim, dostluklarım mevcut. Çiftçinin sorunlarını, sıkıntılarını çok iyi biliyorum. İkincisi; sanayici yönüm olması hasebiyle de sanayicinin sıkıntılarını, beklentilerini çok iyi bilen biriyim. Allah nasip ederse de TBMM’de Afyonkarahisar milletvekilleri olarak beraber çalışacağız ” diye konuştu. 

VATAN ELDEN GİDİYOR

Ülke gündemine de değinen işadamı Elibol, “Maalesef Güneydoğumuzu serbest bölge haline getirdiler. Resmen özerk bölge oldu o bölge. Bu durum ağırımıza giden üzüldüğümüz bir konudur. Oradaki ticaretimizden de biliyoruz ki o bölgede kendi mahkemelerini, kendi polis teşkilatlarını, kendi savcı, hakimlerini oluşturduklarını biliyorum. Artık bu duruma bir son vermek için ülkenin Milliyetçi Hareket Partisi’ne güç ve fırsat vermesi gerekiyor. Vatan elden gidiyor. Bir Türk Milliyetçisi olarak, tek bayrak, tek millet, tek vatan düsturuyla hareket edilmesinin doğru bir yöntem olacağını düşünüyorum. Bir millet uyanacak, Türkiye’nin kalbi MHP’de atacak” ifadelerini kullandı.

 

Editör: Haber Merkezi