ELÇİ: “BASIN BÜLTENLERİNİZİ DE BİLBOARDLARDAN YAYINLATIN!..”

Afyonkarahisar İnternet Medyası Radyo ve Televizyonlar Derneği (AFİMED) Başkanı Ömer Elçi vekil adaylarına tepki gösterdi.

Genel seçimlerin yaklaştığı şu günlerde yerel basına, radyolara ve internet medyasına sahip çıkmayan vekil adaylarına sitem eden Elçi ”Seçimler yaklaştıkça siyaset sahnesi dahada hızlanıyor. Ancak Vekil adayları yerel medyaya destek vermiyor. Sürekli haberlerini yaptığımız adaylar bilbordlara binlerce TL öderken biz basın emekçilerini, yerel basın yayın organlarını görmezden geliyor, adeta yok sayıyor. Biz de, Afyonhaber Medya olarak bize destek vermeyen, bizi yok sayan adayların haberlerini, basın açıklamalarını girmeme kararı aldık, bizi yok sayanları biz de bundan böyle yok sayacağız. Buradan şu anlam çıkmamalı, para tabii ki her şey değil, ancak insanlar da emeğe, külfete, harcanan maddi kaynaklara saygılı olmalı ” diyerek tepkisini dile getirdi .

Konu hakkında bir diğer açıklama da Afyonnethaber Gazete İmtiyaz sahibi İlhan Kavak’tan geldi .

Kavak ” Başkanımız gönlümüzden geçenleri söylemiş,vekil adayları bu günlerde bizlere destek verip sahip çıkmayacaklarsa ne zaman bize destek çıkacaklar.Adaylar haberlerimizi manşetten neden girmiyosunuz bize neden destek vermiyosunuz,yok öteki aday ön plana çıkmış derken,birazda ilan reklam vererek bizlerin ayakta kalmamızı sağlaması lazım. Maşallah her köşe başında bir bilbortta vekil adayı var madem öyle gidin haberlerinizi de bilbortlarda yaptırın” diyerek AFİMED Başkanı Ömer Elçi ‘ ye tam destek verdi .

Editör: Haber Merkezi