ECER:  “MECLİSTE AFYON’UN TÜM SORUNLARINI MASAYA YATIRACAĞIZ”

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Dr. Mehmet Ecer, Organize Sanayi Bölgesinde ziyaret ederek, sanayicilerle ve çalışanlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Ecer, “Afyonkarahisar’ı ayağa kaldırmak için, bölgeye yoksulluğu yenmek, kentsel dönüşüm adı altında rantsal dönüşümün önüne geçebilmek için sonuna kadar mücadele edeceğim. Görev size düşüyor, mühür sizin elinizdedir” dedi.

CHP Afytonkarahisar Milletvekili Adayı Dr. Mehmet Ecer, OSB'de üretim yapan fabrikaları ziyaret etmeye devam ediyor. “Afyonkarahisar’ı ayağa kaldırmak için, bölgeye kamu yatırımlarının gelmesi için, yoksulluğu yenmek, kentsel dönüşüm adı altında rantsal dönüşümün önüne geçebilmek için sonuna kadar mücadele edeceğim. Görev size düşüyor, mühür sizin elinizdedir. Asgari ücretten vergi almayacağız. Taşeron işçiye kadroda yer vereceğiz diyoruz. Yuhalatıyorlar. Türkiye’nin geldiği hale bakın. Biz resmi kanallarla, aile sigortası vereceğiz diyoruz. 750 TL’lik para yardımını da evin hanımına vereceğiz. Mecliste Afyonkarahisar’la ile ilgili tüm sorunları masaya yatıracağız. Afyonkarahisar’ın ayağa kaldırmak için, bölgeye kamu yatırımlarının gelmesi için, yoksulluğu yenmek, kentsel dönüşüm adı altında rantsal dönüşümün önüne geçebilmek için sonuna kadar mücadele edeceğim. CHP iktidarında asgari ücretler üzerinden alınan vergilerin kaldırılacağız” dedi.

CHP olarak işçilerimizin, çalışanlarımızın daha mutlu bir Türkiye’de yaşaması için projeler geliştirdik diyen Ecer, “Seçim beyannamemize de aldık, bir söz verdik, asgari ücreti 1500 lira yapacağız dedik. Biz bunu söyleyince kaynak nerede diyenler oldu.  Bu rakamları hesap kitap yapmadan gündeme getirmiş değiliz. Asgari ücret üzerindeki vergi yükünü hafifleteceğiz. O vergi yükü kalkacağı için asgari ücret, yaşanabilir bir düzeye gelecek, insanlarımızın daha rahat yaşamasını sağlayacak bir düzeye gelecek. CHP iktidarında işsizlik sigortasının kapsamını da artıracağız. Amacımız belli:  İşçisiyle, esnafıyla, işvereniyle mutlu bir Türkiye kuracağız. İşçilerin merak ettiği soruları yanıtlayan Ecer, Bir fabrikanın üretim hattında çalışan işçilerle sohbet etti.  Kredi kartı ve kredi borçlarının her geçen gün artığına dikkat çeken işçiler, daha iyi şartlarda yaşamak istediklerini belirterek gerekli düzenlemelerin yapılması için Ecer'den destek istedi. Milletvekilliği süresince halkla birlikte hareket edeceğini belirten Ecer, "Meclis'e gittim, 4 sene yattım, seçim zamanı tekrar gelip oy istedim, yok böyle bir şey” şeklinde konuştu.

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Dr. Mehmet Ecer, OSB ziyaretinin ardından ilk olarak Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi ve Kocatepe Üniversitesi Hastanesi Rektör Yardımcısı Başhekim Prof. Dr. Alpagan Mustafa Yıdırım’ı ziyaret ederek hastanenin durumu hakkında bilgi aldı. Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Prof. Dr. Alpagan Mustafa Yıdırım Ecer’e seçim çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Daha sonra polikliniklerdeki hastaları ve refakatçileri ziyaret eden Ecer, acil şifalar diledi. Hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunan Ecer, sıhhatleri için tavsiyelerde bulunarak hasta yakınlarının da istek ve sorunlarını dinledi.

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Dr. Mehmet Ecer, Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan ile birlikte Emniyet Müdürü İbrahim Özel’i makamında ziyaret etti. Ecer, Özel’le karşılıklı dilek ve temennilerde bulundular. Özel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ecer’e çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi