Ecer, her yerde coşkuyla karşılanıyor

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Dr. Mehmet Ecer, İhsaniye İlçesine bağlı köylerde ve Kayıhan beldesinde coşkuyla karşılandı.

 Her gittiği ilçede, belde de ve köylerde yoğun ilgi ile karşılanan Dr. Mehmet Ecer seçim çalışmaları kapsamında, İhsaniye İlçesine bağlı köylerde ve, Kayıhan beldesinde halka seslendi.  Ecer, “Önümüzde yine bir seçim var yine her türlü haltları karıştırıyorlar. Her türlü sözün olayın içinden cımbızla bir kelime çekip onun üzerinden iddialar ortaya atıyorlar. Ama bunlara biz siyasetçilerin cevap vermesi önemli değil. Bunlara cevabı Halkımız sandıkta veriyor.7 Haziran akşamında bu muhteşem millet sandıklarda verecek.” dedi.

“BÖLÜNMEYİ YÖNETENLERE KANMAYIN, BİZ BİRLEŞTİRECEĞİZ”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin toplumun her kesimine hitap eden seçim programını aktaracağını belirten Ecer, şöyle konuştu: “Her zaman alışkanlık haline gelen ‘oyları bölme’ söylemi ve bana yönelik getirilen eleştirilere bir cevap verme mecburiyetindeyim. Bu projeleri dolaşacağım her mahalle ve köyde aktaracağım. Ama şurada özellikle şunu vurgulamak istiyorum; bölünmeyi yönetenlere kanmayın, biz birleştireceğiz. Bölünmeden geçinenler sürekli seçiliyor, belediye başkanı oluyorlar, milletvekili oluyorlar, peki gençlerin geleceğine karşı bir şey yapabiliyorlar mı? Yok. Gençlik yok oluyor, hayatı ıskalıyor. Genç hayatı ıskaladığında; çocukları da ıskalar, çocukları hayatı ıskaladığında aile hayatı da ıskalar, toplum hayatı ıskalar ve toplumumuz yok olmayla yüz yüze gelir” dedi.

“BAŞKANLIĞA DUR DEMEK BOYNUMUZUN BORCU’’

Cumhuriyet Halk Partisi’nin tarihinde ilk kez yaptığı bir seçim bildirgesiyle Türkiye’de ses getiren bir parti olduğunu vurgulayarak konuşmasına başlayan Ecer; “Tüm partiler Sayın Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı bildirgeden sonra kendi bildirgelerini revize ederek yeni bir bildirge hazırlamak zorunda kaldılar. Ak Parti 13 yıl bu insanlarla alay etti, artık insanların da buna bir dur demesi lazım. 12 gün sonra sandık önümüze gelecek ve biz bu yalan ve talan düzenine bir son vereceğiz. Bu hükümet artık kendi düzenini kurdu. Demokratik parlamenter sistemi kaldırıp başkanlık sistemine geçmek istiyor. Bunlara dur demek CHP olarak boynumuzun borcudur. Cumhuriyet Halk Partisi’nin gücünü hem Afyonkarahisar’da hem Türkiye’ye göstereceğiz. Şunu da iyi bilin biz Afyonkarahisar’da iki milletvekili çıkardığımız takdirde Genel Başkanımız Başbakan ve baştaki Cumhurbaşkanı da ne olacak biliyor musunuz? Anayasaları ölçüleri içerisinde haddini bilip oturacak.” dedi.

Editör: Haber Merkezi