ECER, ELİNİ SIKMADIK VATANDAŞ,KAPISINI ÇALMADIK KİMSE BIRAKMIYOR

Seçim çalışmalarını gecesini gündüzüne katarak sürdüren CHP Afyonkarahisar Milletvekili adayı Dr. Mehmet Ecer, Sinanpaşa İlçesine bağlı Taşoluk, Kırka, Çobanözü, Tokuşlar ve Kınık’a ziyaretler düzenleyerek kahvehane toplantılarına katıldı.

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Afyonkarahisar Milletvekili adayı Dr. Mehmet Ecer, belde ve köyleri ziyaret ederek halkla bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada, CHP iktidarı ile en ücra köşeye bile hizmetlerin götürüleceğini söyleyen Ecer, “AK Parti iktidarı ile hizmete mahrum bırakılan ücra köşelerdeki beldelerimiz CHP iktidarı ile ihya olacaklar. Hazırladığımız projelerimiz merkezden köylere değil, köy ve beldelerimizden merkeze doğru hizmetlerin gitmesini sağlayacak şekilde. Bunun için halkımızdan destek bekliyoruz dedi.

AKP DÖNEMİNDE TARIM ÜRÜNÜ İTHAL EDER DURUMA GELDİK

Çiftçilerden hükümet hakkında büyük şikayetler alan Ecer, "Kendi kendine yetebilen 7 ülkeden biri olan Türkiye AKP döneminde tarım ürünü ithal eder hale geldi. Tarım girdi maliyetleri karşılanamaz hale gelince çiftçi ekip dikmekten, üretim yapmaktan vaz geçti. CHP iktidarımızda mazotu çiftçimize 1,5 liradan vereceğiz. Ülkemiz kendi kendine yetebilen bir ülke olacak. Yapılan tarım ihracatı ülkemize kaynak olacak" dedi.

KAPANAN BELDE BELEDİYELERİ TEKRAR AÇILACAK

Ziyaretlerde Bütünşehir yasası konusunda endişelerini dile getiren vatandaşlar kapanan belde belediyeleri açılması konusunda CHP`nin tavrının ne olacağını sorması üzerine Ecer, “Ama gerek Afyonkarahisar’da gerekse diğer illerimizde Bütünşehir yasası milletimize büyük mağduriyetler yaşatıyor. Genel Seçimden sonra milletimizin yürürlüğe girecek maddelerle mağduriyeti katlanacak. CHP iktidarımızda Bütünşehir yasasını iptal ederek milletimizin mağduriyetini daha da ağırlaşmadan ortadan kaldıracağız. Kapanan Belde Belediyelerimizi ve köy muhtarlıklarımızı yeniden açacağız" şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi