Ecer, Dereçine’de coşkuyla karşılandı

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Dr. Mehmet Ecer çocukluğunun geçtiği ve kendi evi olarak gördüğü Dereçine’de memleketlileri tarafından bakanlar gibi karşılandı. İlk önce Baba ocağına giderek Babasının ve annesinin elini öperek hatırlarını soran Ecer daha sonra hemşerilerini ziyaret etti.

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Ecer gördüğü ilgi karşısında, ‘’ Sizlerin her zaman hizmetindeyim’’ ben Afyonkarahisar’ın milletvekili adayıyım ve sizlere hizmet için, sizlerin sorunlarını çözmek için buradayım. Diyerek; bu dönem CHP’yi iktidar yapalım göreceksiniz herkesin yüzü gülecektir. Hiç kimse yoksul olmayacaktır. Köylümüz, çiftçimiz, emeklimiz, sanayicimiz kimseye muhtaç olmayacaktır” dedi. Girdiği tüm işyerinde sevgiyle karşılan Ecer, Afyonkarahisar ve bölgenin sorunlarının milletvekili düzeyinde değil Bakan düzeyinde temsil edilerek çok daha hızlı çözülebileceğini ve bu anlamda CHP Afyonkarahisar milletvekili adayı sıralamasında bu görevi üstlenebilecek çok değerli insanlar olduğunu dile getirdi.

"SIFIR SORUN DEDİLER HER TARAFI SORUNLU HALE GETİRDİLER"

Dış politikada sıfır sorun derken sırf soruna geldiğinin altını çizen Ecer,”Evet işsizliği çözeceğiz derlerken kriz sonrası oluşan 10.3'ün üzerinde 11.3 işsizlik oranına geldik. Yani her 5 gençten 1'i resmi rakamlara göre işsiz. Neresinden bakarsanız bakın 4 üniversite mezunundan 1'i işsiz durumdadır. Bütün çocuklarımız işsiz. Diktatörlüğe doğru gitmekteyiz. Bugün bunu oylayacağız. 12 yıldır iktidardalar yaşananlara karşı ise çıkıyor faiz lobisi diyor, Merkez Bankasına çakıyor. Şaşırıyoruz. Kimisi frenci olmuş, kimisi gazcı olmuş. Kimisi Gül'cü olmuş kimisi Erdoğancı olmuş. Bize tiyatro oynuyorlar. Arada olan size ve bize oluyor." diye konuştu.

 

Editör: Haber Merkezi