Dr. MUSTAFA IŞIK İLÇELERİ GEZMEYE DEVAM EDİYOR

Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Dr. Mustafa Işık İlçeleri gezmeye devam ediyor. Afyonkarahisar Ak Parti Merkez ilçe, Gençlik Kolları başkanlıkları ile Sultdağı Emirdağı,Şuhut,Sinapaşa,Bayat,Çobanlar ilçeleri ile Gömü ve Gazlıgöl belde belediye başkanlarını ziyaret etti partililerden destek istedi.

Dr Mustafa Işık “Aday adaylık döneminde tüm arkadaşlarla ilçelerimiz dolaşıyorlar.  Bizde sizlerle beraber olmak için sizlerin yanına geldik. Bu gezdiğimiz yerleri daha önceden   ben her zaman ziyaret ediyordum. Buralarda dostlarımız var doktor arkadaşlarımız var yabancılık çekmiyorum gezilerimizde görüyorsunuz ki ilçelerinizde görev yapan doktor arkadaşlarımızda bizlere eşlik ediyorlar. Onlara da bu katkılarında dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Işık; “Bizleri dinlemek için işleriniz evlerinizdeki çocuklarınız bırakıp teşkilatlarımıza geldiniz bizleri dinliyorsunuz nutuk atmak için gelmedim. Kendimi anlatmak için buralarda yeni dostluklar kurmak için geldim. Aday olayım veya olmayayım her zaman sizlere açık bir gönlüm ve kapınız olduğunu söylemek için geldim dedi.”

Toplantılarda söz alan parti üyeleri de “sözlerinizde çok etkilendik bizde sizin dostunuz olmayı Ankara da sizin gibi bir kapımız olması için destekleyeceğiz. Doktor olmanızdan dolayı buralardaki eksikleri bildiğinizi biliyor bu eksiklikler için çalışmanızı istiyoruz” dediler.

Editör: Haber Merkezi