DP Genel Başkanı Uysal, Vali Güner'i Ziyaret Etti

 Afyonkarahisar’da bazı temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen ve bu temaslar çerçevesinde Valimiz Hakan Yusuf Güner’e ziyarette bulunan Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile beraberindeki heyet Valimiz Güner’in makamında konuk oldular.

Karşılıklı tanışma ve bilgi alışverişinde bulunulan ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Valimiz Hakan Yusuf Güner, siyasi partilerin demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğunu söyleyerek, her insanın kendine has görüşünün olduğunu, aynı görüşü savunan kişilerin bir araya gelerek kendilerini ifade ettiklerinin altını çizdi. Bu anlamda birbirimizi daha rahat ve daha huzurlu ortamlarda dinlemek adına herkesin birbirine saygı göstermesi gerektiğini belirten Valimiz Hakan Yusuf Güner, insanların kardeşçe yaşaması gerektiğini söylerken, bu ülkenin hepimizin olduğunu hepimizin vatan, bayrak ve toprak gibi değerlerimize sahip çıkmamız gerektiğini ifade etti. Bu duygu ve düşüncelerle konuklarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Valimiz Hakan Yusuf Güner, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve beraberindekilere çalışmalarında başarılar diledi.

Valimiz Hakan Yusuf Güner’in nazik kabullerinden ve misafirperver bir şekilde karşılamalarından dolayı teşekkürlerini sunan Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal sevgi, barış ve hoşgörü ili Afyonkarahisar’da  bulunmaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti. Hem kendi düşüncelerini, hem memlekete dair düşüncelerini milletle paylaşmanın gayreti içerisinde olduklarını belirten Uysal, Afyonkarahisar halkına ve ülkemize her açıdan daha çok hizmet vermeyi ve gereken başarıyı yakalamayı hedeflediklerini belirtti. Bu vesileyle memleketi  olan Afyonkarahisar’ın böylesine değerli bir Valinin atanması ve şuanda birlikte olmasının kendisini sevindirdiğini belirten Uysal, Valimiz Hakan Yusuf Güner’e Afyonkarahisar’daki başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulunarak ziyareti sona erdirdi.

Editör: Haber Merkezi