DOĞAR’IN 23 NİSAN MESAJI

Türk Milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı ve Türk Halkının Egemenliğini ilân ettiği tarih olan 23 Nisanda,2015 yılı itibarı ile gömlek üzerinden politika yapanlara ve bir diktatörlük özentisi içinde olanlara karşı DP olarak ilk günün heyecanı ve ilkeleri ile karşı duracağımızı bir kez daha hatırlatır Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği olan çocuklarımızın ve egemenliğin efendisi milletimizin bu büyük bayramını canı gönülden kutlarım.

Bu kutlu günü Milli Egemenliğin 95. yılında okullarımızdan ve günlük yaşantımızdan bizi biz yapan kavramları ve  kahramanlarıçıkarmak isteyenlere Andımızı ve Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş felsefesini hatırlatarak ‘Türk’ kavramının neyi içerdiğini öğrete öğrete diktatörlük özentili başkanlık sistemini kafalarına çarpa çarpa kutlayacağız.

Biz en sade halimizle ne eski ne yeni Türkiye’yiz biz doğusuyla batısıyla kucaklaşmış ortak kaderi paylaşmış Türkiye Cumhuriyetiyiz.

Dünümüzde budur, bugünümüzde budur, yarınımızda bu olacaktır.

Sanılmasın ki o coşkulu kutlamalar unutulacak.

İçinde yaşadığımız saptırmaları yaşadıktan ve gördükten sonra aksine eskisinden daha coşkulu kutlanacak.

Dünyada hiçbir lider yoktur ki çocuklara bayram versin.Bu yıl 95. Yılını kutladığımız Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramımız ülkemizin her santimetrekaresinde ki vatandaşlarımıza ve geleceğimizin teminatı çocuklarımıza kutlu olsun.

 

Editör: Haber Merkezi