DİYANET VAKFINDAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ   
  
  
4,5 AYDA 34 BİN 600 KUR'AN-I KERİM TOPLANDI
 
            Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Çetin, vakfın ülke genelinde başlattığı “Hediyem Kur’an Olsun” Projesine Afyonkarahisar'da öncülük eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a teşekkür ziyaretinde bulundu.  
 
            Afyonkarahisar Belediyesi, Belediye'nin şirketi Yüntaş A.Ş., hayırsever işadamları ve halkın katkılarıyla yaklaşık 4,5 ay önce '60 bin adet Kur'an-ı Kerim' hedefiyle başlatılan kampanyada, şuana kadar 34 bin 600 adet Kur'an-ı Kerim'e tekabül eden 416 bin lira toplandı. Halen devam eden kampanya çerçevesinde, Türkiye genelinde toplanan toplam Kur'an-ı Kerim adetinin ise 500 bin olduğu açıklandı.          
 
            Afyonkarahisar'ın kampanyaya yürekten destek verdiğini belirten Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Çetin, katkılarından ve öncülüğünden dolayı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a teşekkür etti. Kampanya çerçevesinde toplanan bağışlarla basılacak Kur'an-ı Kerim'lerin, İslam dünyasının dört bir köşesindeki Müslüman kardeşlerimize ulaştırılacağını ifade eden TDV Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Çetin, "Böylesine güzel ve anlamlı bir kampanyada bizlere destek veren Yüntaş A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Sarlık’a, değerli Afyonkarahisar halkına ve hayırsever işadamlarına ayrıca teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun" dedi.
 
            Afyonkarahisar İl Müftüsü Şükrü Kabukçu'nun Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Çetin'e eşlik ettiği ziyarette, Yüntaş A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Sarlık da hazır bulundu. Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Çetin ziyaret sonunda, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Yüntaş A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Sarlık'a Kur'an-ı Kerim ve teşekkür belgesi takdim etti. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez imzalı teşekkür belgesinde şu ifadeler yer aldı: "Hediyem Kur'an Olsun" kampanyamıza göstermiş olduğunuz teveccüh ve katkılarınızdan dolayı teşekkür eder, yardımlarınızın Cenâb-ı Hak katında makbul olması niyazı ile hayırlı ve sağlıklı uzun bir ömür dilerim" 
 
Halen devam eden kampanyaya destek olmak isteyen vatandaşlarımız Afyonkarahisar İl Müftülüğü tarafından Vakıflar Bankası Afyonkarahisar Kocatepe Şubesinde açılan TÜRKİYE DİYANET VAKFI IBAN: TR 95 0001 5001 5800 73044485 96 nolu hesaba para yatırılabilecek. 1 adet Kur’an-ı Kerim bedelinin 12 TL olarak belirlendiği kampanyaya istenilen adette Kur’an- ı Kerim bağışında bulunabilecek.
 
Editör: Haber Merkezi